En snorig morgon

Detta vaknade vi upp till idag, stackas mammas hjärta :( Det är dom jäkla tänderna som spökar järnet här. De senaste tre dagarna har jag haft Lucas på mig som ett plåster, han har varit så gnällig, men ändå mysig, har bara velat sitta i knät och kramas hela tiden.
 
Försökte gnugga tandköttet med alvedon innan han skulle sova middag nu men det gick han inte riktigt med på så jag får ge det ett nytt försök senare. Han somnade iaf rätt snabbt, trött kille efter flera stunder av vakenhet under natten.
 
Nu är lägenheten storstädad iaf, Melwin leker i sitt rum, Lucas sover, och tvättmaskin och torktummlare går på högvarv. Alla sänkläder är bytta och lunchen skall förberedas.
 
OCH imorgon kommer våra älsklingar! Josefin och Melwin! Åh va vi skall mysa heeela helgen lång! ♥
 
 
 
2013-02-28 @ 13:40:00 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Könsultraljud

2013-02-27 @ 15:00:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ute i vårvädret

2013-02-26 @ 17:39:56 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagens mama (& Melwin)

Vi beger oss ut en stund så barnen kan få leka av sig och jag kan få vädras, senare i eftermiddag blir det storhandling för hela slanten medans barnen passar mormor, eller mormor passar barnen? (:
2013-02-26 @ 13:49:00 Permalink Dagens mama Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snorigt värre!

Natten har varit upp och ner, Lucas har hostat, snorat och gnytt hela natten, han har inte legat stilla alls bara åmat sig i sängen. Tog tempen nu på morgonen, inegn feber! Skönt de iaf! Nu sover han och jag och Melwin skall fortsätta leka med hans småbilar.
2013-02-26 @ 11:34:00 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Könsultraljud

2013-02-25 @ 15:00:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


JAG OCM:AR!

Nu har jag kastat alla jäkla skitprodukter som jag har lagt tusentals kronor på och ersatt dessa med endast naturliga produkter!
2013-02-25 @ 13:23:00 Permalink Naglar, Hud & Hår Kommentarer (0) Trackbacks ()


tröttkille.se

Lilleman var göra trött, deckade nästan mage mot mage med mig i soffan, så nu ligger han i sin säng och sussar gott ♥ Nu inväntar vi Sandra med hennes barn och min mamma med kaffe! Vår kaffebryggar gick ju sönder för typ 2 veckorsen :/
2013-02-25 @ 11:36:15 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Instagram

2013-02-24 @ 20:57:15 Permalink Instagram Kommentarer (0) Trackbacks ()


Familjemys ♥

Turen ute varade inte sålänge, det var verkligen svinkallt ute! Så picknicken som var nerpackad fick ätas vi köksbordet efter en timmes utelek, Vi avrundade kvällen med Melwins nya fotbollsspel. Nu ligger Lucas och sover sen en timme tillbaka, och Melwin ligger i sin säng och kollar på film.
 
Danny sitter och pluggar och jag skall in i badrummet och sätta på en maskintvätt och sedan vika tvätten som har torkat, en vanlig söndagskväll som vi kommer avsluta med Johan Falk på kanal 4 kl 21.
2013-02-24 @ 20:03:04 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens mama

Nu inväntar jag man och barn så vi kan bege oss ut på lite äventyr. Picknicken är packad, varm oboy och kakor! Nu börjar det verkligen eka här hemma, jag har fått tillräckligt med ensamtid så det räcker en bra tid framöver, nu saknar jag mina kiddows!
 
När dom kommer hem skall jag pussa och krama ihjäl dom, åh mina fina underbara!
 
För att fördriva tiden när barnen inte har varit hemma så passade vi på att rensa källarförrådet igår eftermiddag/kväll, vilket tog oss typ TVÅ timmar!
 
Så nu har vi 3 stora säckar med saker som skall skänkas bort och typ 3 säckar med skit och lite gamla möbler som bara skall slängas! Och vet ni.. vi kan se golvet i vårat förråd! Haha det har vi inte gjort sen vi flyttade in för 1½årsen.
 
Efter de blev det telefondate med min Josefine i fyra timmar! Haha vad har man att prata om sålänge? Jag vet inte riktigt vad vi tjötade om, men allt egentligen! Hon och hennes lille Melwin skall antagligen komma hit nästa helg och hänga med oss, det gillar vi!
 
 
2013-02-24 @ 15:03:00 Permalink Dagens mama Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej vecka 24!

Tjollahopp! Ny vecka, men inga direkta förändrningar, kroppen käns fortfarande okej, magen är inte alls klumpig, jag njuter av att må bra så länge det bara går (:
 
Jag har gått upp ca5kg (62kg-66,9kg). Veckan som har gått så har det varit lite mer aktivitet i magen, Melwin fick till och med en rejäl spark i handen häromdagen när han kände på magen ♥
 
Knoddis väger ca 600g och är ca 30cm lång nu, hon skall enligt vad jag har läst vara välproportionerad nu. Hjärnan växer snabbt, smaklökarna är fullt utvecklade, finger- och fotavtryck fortsätter utvecklas.
 
Nu början längtan smyga sig på extra mycket, 8 dagar kvar tills könsul!
 
 
2013-02-24 @ 13:08:21 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vakna upp till lugnet

Inga barn, ingen sambo.. Ensam hemma på morgonen ännu en dag, härligt! Jag uppskattar verkligen ensamheten!
 
Skall strax hoppa in i en lång varm dusch skrubba hela kroppen, raka benen och göra lite ansiktsbehandlingar, sedan smörja in hela kroppen och måla naglarna. Och jag kan ta hur lång tid som hellst på mig! :D
 
Morgonen har som ny vana börjat med en smoothie, idag med mangosmak, smarrigt värre! Så lätt att göra, går på två sekunder och är så uppfriskande. mättande, lätt att få i sig OCH sååå nyttigt!
Recept
1 dl vanilj yoghurt
1 dl mjölk
1 dl valfria frusnabär
Sen är det bara att mixa ihop allt, hälla upp i ett glas och toppa med ett sugrör (:
 
 
2013-02-24 @ 10:56:22 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens mama

Ansiktet på och humöret på topp, nu väntar jag bara på att Carro skall höra av sig och bli färdig på gymmet så vi kan mötas upp och åka in till Baby och Barnmässan. Mama goes barnfri idag, häääärligt och behövligt!

Ska du på mässan idag?
2013-02-23 @ 11:45:00 Permalink Dagens mama Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ensam-hemma-morgon

Danny och barnen åkte iväg redan vid 07:30, Danny har match och barnen skall till svärisarna och sova där tills imorgon.
 
Jag njuter av lugnet en stund innan jag skall börja göra mig i ordning och möta upp Carro. Idag är det Baby och Barnmässan i stan, så jag och Carro kommer spendera hela dagen med att kolla runt där.. utan mina barn!
 
Med en smoothie i magen så skall en maskintvätt tvättas och hängas upp och ansiktet skall på och håret skall plattas och
2013-02-23 @ 10:26:52 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


En hel dag på Frölunda torg

Efter att ha spendera massvis med pengar på onödiga och nödvändiga saker så satte vi oss ner och tog det lungt en stund inna vi mötte upp Danny, Fredrik och Elin för att luncha på McDonalds. Eferåt blev det en Chailatte på Espresso house och sedan bussen hem för att bygga ihop Melwins nya fotbollsspel som blev en superhitt!
Snart skall vi äta lite mat sen skall jag och Melwin gå ut själva och träffa Malin och hennes son Theo, lite mamma-Melwin-tid, de gillar vi! ♥
2013-02-22 @ 17:12:44 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Könsultraljud

2013-02-22 @ 15:00:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens mama

Med en blomma i håret och med vårkänslor i kroppen så springer vi runt som galningar här hemma för att hinna med allt som måste hinnas innan vi skall bege oss till torget för att möta upp bästaste Carro för lite shopping. Senare skall vi möta upp pappsen och luncha, då blir kiddsen super glada!
 
Dagen kommer spenderas med Carro till 16-tiden, sen skall jag och barnen gå ut och träffa en gamal kompis och hennes son som vi inte har träffat på typ 1½år, det ser vi fram emot!
 
Barnen är på skithumör än sålänge, vi får väl se hur det blir när vi väl kommer iväg.. Dom har gått varandra på nerverna ända sen vi gick upp. Kul start på dagen.. eller inte!
 
Just nu spelar vi musik på högnivå och försöker få upp humöret. Någon som vi låna två ungar ett par dagar? haha!
2013-02-22 @ 10:01:00 Permalink Dagens mama Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens mama

Tjingeling alla fina! Här har ni en ny duschad mamma som intog morgonen redan 07:20, massa har blivit gjort här hemma och snart blir det lunch så fort Lucas vaknar från sin tupplur. Melwin sitter och leker med play-do och har byggt massa tjusiga filurer.
 
Dagens planer är att gå hem till våran granne som har barn i samma ålder som mina, där blir det lek och bus och säkert en hel del skitsnack mellan oss mammor.
 
Senare idag blir det nog en tripp till affären, nya blöjor måste inhandlas och något gottit till ikväll såklart! (Nu när jag är gravid så får man unna sig något gott varje kväll tycker jag! Kanske en fruktsallad?)
 
Idag har Danny ingen skola eller träning efter jobbet så det blir bara familjemys till max hela eftermiddagen och kvällen ♥
2013-02-21 @ 11:15:00 Permalink Dagens mama Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tjolla hopp!

Dagens äventyr gick suvveränt! Förskolan vi var och kikade runt på var ju hur jäkla bra som hellst, alla i personalen var så humla goa, barnen har så mycket yta att leka på och alla roliga saker dom gör på förskolan är ju helt toppen, där SKA mina barn börja!
 
BVC besöket gick också jätte bra, fick vägt Melle också hela 19kg! :O STOORA KILLEN! Lucas vägde 11,2kg och var 77cm. Nu skall vi inte tillbaka förän 1års kontrollen och då blir det även vaccin för lillponken.
 
Nu skall jag väcka Lucas som somnade påvägen hem från BVC, och Melwin sitter nu i soffan och är skittrött så vi får busa till det så att barnen håller sig vakna ett tag till.
 
Danny är på fotbollsträning idag så det är mamma & barngos ikväll som gäller! Senare när barnen har somnat har jag telefondate med min kära Josefine :D
2013-02-20 @ 18:01:01 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Förskolebesök och BVC

Strax skall vi kila iväg till den "nya" förskolan på ett besök, jag ser verkligen fram emot om att för höra om deras "koncept". Som jag skrev igår så är det en musikinriktad förskola, de betyder att den vanliga läroplanen man har på en förskola är den samma bara att dom lär ut via musik, rytmer och mycket mer inom musik området.
 
Så som att lära sig veckodagar, månader, räkna och färger osv, detta gör dom genom sånger och musik. Jag tror att detta är ett mycket positivtsätt för barnen att lära sig på, det blir mer lek än att det blir påtvingat, en rolig grej och lättare att memorera när det är en sång.
 
Exempel på detta med att lära sig genom sång, ni vet den där låten som går på reklam tror det är för oddset "Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag , känslan är alltid där, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, står vi enade här". Genom den låten lärde sig Melwin ordningen på alla veckodagar :p Jag berättar senare om hur det gick på besöket!
 
Efter besöket på förskolan så skall vi till BVC för vägning och mätning på lilla Lullisen, knubbisen har nog växt en hel del sen sist tror jag, berättar mer sen, nu måste vi kila, TJING!
2013-02-20 @ 14:40:00 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens mama

Nu är jag i vecka 22+4 och magen har verkligen börjat runda tills sig. Jag har gått upp typ 4,5kg, inte mycket, men alldeles lagom för mig känner jag, kroppen känns inte alls lika påfrestad som i de tidigare graviditeterna.
 
Med Melwin gick jag upp sammanlagt 22kg, och med Lucas ca 24kg. Men den här gången tror jag inte att jag kommer gå upp lika mycket, först för att jag hade 10kg kvar från Lucas graviditet som jag inte hade hunnit gå ner och för det andra för att det troligtvis är en flicka som jag bär på den här gången.
 
Men man skall ju aldrig säga aldrig, en vacker dag säger det väl poff! Men det är inget jag oroar mig för, så länge allt är bra med knoddis så är jag nöjd!
 
Om ett par dagar skall jag träffa en läkare på MVC för att prata om förlossningen, skall försöka få en igångsättning eller snitt den här gången, Ni kanske undrar varför jag vill de?
 
Jo för med Melwin så tog det 36 minuter från de att jag kom in till förlossningen, tills att han låg i min famn, jag var öppen 9cm när jag kom in utan att knappt har känt av något hemma. Samma med Lucas fast där tog det bara 18minuter, alltså halva Melwins förlossningstid och då var jag öppen 7cm.
 
Jag hinner knappt känna att det är på gång förän det är över, så det är min största oror under denna graviditeten.. Tänk om det går snabbare och att jag föder hemma eller i värstafall föder påvägen in till förlossningen!?
 
Skall bli skönt att få prata med en läkare om hur han ser på de hela och hur han tycker att vi skall gå tillväga för att jag skall känna mig tryggare i mina snabba förlossningar.
2013-02-20 @ 13:23:00 Permalink Dagens mama Kommentarer (1) Trackbacks ()


Underbara tystnad!

Den här tiden på dygnet är den mest uppskattade för mig och för Melwin också tror jag.. Lucas sover middag Melwin kan sitta vid storarumsbordet och måla utan att bli störd, eller bygga lego/duplo på golvet, utan att lillbrosan kommer och förstör. Han kan även sitta och verkligen fastna i tvn utan att Lucas kommer och vill leka. Melwin behöver den här stunden, han behöver få ha lite lung och ro, han behöver få ha ensam tid med mig för den delen också.
 
Jag njuter av att få plocka i orndning i lugn och ro efter morgonens kaos, frukostdisk, tvätten osv, sånt som måste göras. Sedan att bara kunna sätta sig ner en stund vid datorn och bara vara i min egna lilla värld en stund, eller bara sätta mig och mysa med min stora prins, de är guldvärt! ♥
2013-02-20 @ 11:52:20 Permalink Melwin 3år-3½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


syskonkärlek ♥

2013-02-19 @ 22:43:24 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgonbestyr

Morgonen började med en hallonsmoothie till mig och Melwin, men Lucas skulle också smaka såklart! Sedan har vi fixat och grejat här hemma en hel del. Nu sover Lucas sen 1½ timme tillbaka så jag har passat på att ringa massa nödvändiga samtal.
 
I mängden av samtal så har jag ringt förskoleadministratören igen för att ännu en gång checka barnen placering i dagiskön, dom har gått UPP en plats, så nu är dom på plats 17 och 23 så det är ett steg längre bort från de dagiset vi vill ha, MEN.. Fick reda på att det finns ett ganska nyöppnat dagis bara fem minuter härifrån.
 
Dagiset har varit öppet i ca ett år och är inriktat på musik, spännande tycker jag då mina barn älskar rytmer, dansa och stoja till musik, fast vilket barn gör inte de?
 
Jag satte upp barnen på de nya dagiset som jag helt och hållet har missat, ja då hamnade barnen istället på plats 3 och 8. Jag ringde även till den ansvarige på detta dagis så imorgon skall vi få komma dit och få en rundvandring och massa info, träffa personalen och bara kolla hur hela konceptet verkar, S P Ä N N A N D E !
2013-02-19 @ 11:46:57 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Underbara dag ♥

2013-02-18 @ 21:52:11 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tell me!

2013-02-18 @ 15:15:00 Permalink Tyck till! Kommentarer (4) Trackbacks ()


Dagens planer

En trött mamma som trotts allt fick sova inatt, weho! Vi har haft en riktigt lugn och skön morgon här hemma, barnen har lekt jätte fint och Melwin leker fortfarande på golvet med sitt Duplo. Lucas ligger och sover, så jag passar på att slappa lite vid datorn medans Melwin ä nöjd.
 
Idag kommer Carro hit en stund för att mysa och leka med oss, senare blir det nog en promenad med Lucas i vagnen och Melwin får cykla på sin cykel, vi måste ut och göra av med lite energi känner jag annars kommer nog barnen börja gå varandra på nerverna mot dagens slut.
 
Idag kommer inte älsklingen hem direkt från jobbet heller, han har ju en utav sina kvällskurser, så det blir just me and the kiddows fram till typ 22.
2013-02-18 @ 12:10:11 Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


TIPS OCH RÅD MOTTAGES!

Gah vart skall jag börja?
Melwin har haft en sjuhelvetesperiod senaste 2 månaderna, vaknar allt från 1-7 ggr per natt, sover oroligt och kommer in till oss och breder ut sig över heeela sängen varje natt!

Jag har absolut inget emot att han kommer in till oss och lägger sig om han vill det, det är jätte mysigt (vissa stunder!) Men han lägger sig tvärsöver sängen, Danny får benen och jag får huvudet. Och ligga stilla va är det?

När han vaknar så vill han ha yoghurt i flaska, varje gång! Tänk er 7 flaskor med yoghurt på en natt! Nej nej nej! Det får han bara inte, i början kunde jag gå med på 1-2 stycken (allt för att få sova!), men det hela gick över styr. Han tålde inte ett nej.

Rådfrågade BVC för ca en månaden om vad jag skulle göra, hennes förslag var välling, vuxenvälling. Han har antagligen en växtsprutt nu som kräver ngt på nätterna också.

Så vuxenvälling blev det EN gång per natt, sen vill han även ha till kvällen att somna med, ja det gick vi med på (åh, dumma vi va!) För välling-drickandet blev som en napp, vilket han har slutat med för ca 6månadersen!

Så istället låg han och skrek efter välling.. tills den dagen Danny råkade göra välling till honom med Lucas grötpulver.. Det var inte uppskattat alls från Melwins sida, så nu står vi här igen med en unge som skriker efter yoghurt hela nätterna.

Nu nekar vi allt ätande på nätterna, han äter såpass bra på dagarna nu så han skall inte behöva äta på nätterna! Tror ni vi har krig här varje natt eller, yes dude!

Det har till och med gått så långt att han inte väcker oss när han vaknar utan lilleman traskar glatt ut i köket och tar för sig av kakor, glass och annat smarrigt som han kommer åt. Helst något med hög sockerhalt så att han kan leva rövare från 03 och framåt.

Nu har vi fått köpa barnspärr till skafferiet och även fixat så att kyl och frys inte går att öppna under nattetid. Känner mig som jag nekar honom mat när han är hungrig, men den mängden mat ska han inte behöva! Han äter såååå himlans bra på dagarna!

Vad hade ni gjort? Jag försöker vänta ut de här, liksom låta det bli en självklarhet att man inte äter på nätterna, men som ni förstår så att bråka om mat varje natt i flera timmar och sedan ha en trött och gnällig Melwin under dagen, en trött mamma och en gnällig trött Lucas som har vaknat av storebrors påhitt varje natt är inte en kul kombo!

Har ni varit i en sådan här situation eller kanske något liknande, eller känner ni någon som har varit det? Jag mottager alla tips och råd med förhoppning om att hitta en lösning på den här mardrömmen.
2013-02-18 @ 09:22:00 Permalink Melwin 3år-3½år Kommentarer (2) Trackbacks ()


Instagram

2013-02-17 @ 20:25:00 Permalink Instagram Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad tycker ni om barnpassning ex. på ikea?

Jag har alltid tidigare varit jätte mycket emot barnpassning på Ikea, gym, mataffärer osv. Varför? Jo för jag har fått höra så mycket skräckhistorier om hur man har lämnat ut fel barn, barn har försvunnit och massa andra konstigheter som har hänt.
 
Men idag vid frukosten så kom det på tal här hos oss, vågade vi lämna Melwin inne på barnpassningen ca en timme? Danny trodde inte Melwin skulle vilja de för han har börjat få lite separationsångest, men det visade sig att Melwin mer än gärna ville testa.
 
Varför vi ens kom på tanken när jag har varit så anti?
Jag vet faktiskt inte, vi ville testa, och vet ni det funkade super!
 
Jag blev så impad på deras system, först en nummerlapp för att få lämna av sitt barn, vid "avlämningen" fick vi fylla i en lapp med våra namn och telefonnummer, Melwins namn och beskrivning av hans klädsel, sedan fick jag, Danny och Melwin varsin stämpel där det stod ett nummer, alla tre hade samma nummer vilket betydde att det var enbart vi som fick komma och hämta Melwin.
Det stora lekrummet var inspärrat med stora glasväggar så den ända vägen ut var där det stod vuxna och dörrknappen var en bra bit upp på väggen så inget barn kunde nå, du kunde inte komma in utifrån om det inte var någon som öppnade på insidan!
 
En timme var han där och lekte och hade jätte kul, och gissa vem som inte ville åka hem och fick mutas med glass? :p
 
Men vad tycker ni? Vågar ni lämna bort era barn i främmande händer?
 
 
2013-02-17 @ 19:20:00 Permalink Tyck till! Kommentarer (1) Trackbacks ()


IKEA

En snabbtur till Ikea som enbart skulle innebära "barnsäkerhet" alltså spärrar till skåp osv blev lite smått till.
Spärrar till skåpen i köket var prio ett men inte för Lucas del utan för Melwin som gärna går upp och äter kakor och annat gott på natten när han vaknar, nedrans unge ibland asså! ♥
 
Laptopstödet var väl egentligen inget behövligt men gud så jag njuter av att ha det nu på skrivbordet, datorn kommer upp i lagom höjd och det underlättar för mina risiga handleder!
 
Hallkmattan var inte heller med i planeringen, men vi kom på att vår var rätt sliten och vi skulle behöva förnya oss på den fronten.
 
Och dessa uber söta diskborstarna, alltså jag jag tycker dom är så söta, men bäst av allt är att dom är i sådan lagom storlek för att komma ner i nappflaskorna, och dom är mycket bättre än dom vanliga "flaskborstarna" som man köper i matbutikerna!
2013-02-17 @ 18:45:00 Permalink Ikea Kommentarer (0) Trackbacks ()


Va gjorde grabbarna?

.. när jag städade, dom var ju ingen direkt hjälp då två utav dom däckade och den tredje torskade playstation ^^, men med alla snubbar ur vägen så fick sig lägenheten sig en rejäl omgång och även alla blommor har fått sig en dusch.
 
Lägenheten är sanerad med klorin och alla fönster har stått på vidgavel hela dagen. Ett friskare och renare hem får ni nog leta efter :D klapp på axeln till mig! Nu äre dags att vika tvätt, Tjing!
2013-02-17 @ 17:29:44 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


På schemat idag

STORSTÄDNING!
Innan alla andra små äventyr idag så måste hemmet tas om hand! Så eftersom vi alla är friska och krya och står på benen igen så vill vi få ordning här hemma och friska till även vårt hem som har förfallit de senaste dagarna då vi knappt orkat röra en fena.
 
Har nog upp emot 5-7 maskiner tvätt, med sängkläder, handdukar och kläder som skall tvättas och tummlas. Alla hyllor, tavlor, saker på väggarna, fönsterbrädor mm skall få sig en omgång med dammvippan och trasa. Badrummet och köket skall få sig en rejäl sanering. Alla soppor skall ut, mattor skall skakas, dammsugning, våttorkning av golv, och vädra hela lägenheten.
 
Nu skall alla basskelussker bort! Här skall det blir rent, fräscht och friskt! Tjing!
2013-02-17 @ 11:37:00 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Veckans blogg

2013-02-17 @ 10:02:00 Permalink Veckans blogg Kommentarer (4) Trackbacks ()


Svar på kommentar.

Hej Elin! Tack för gratulationen, och kul att du tycker barnen är fina. Grattis till din lille knodd i magen du har verkligen ett helt nytt kapitel i ditt liv att se fram emot!
 
Angående Lucas "skelning" så var det något jag och min sambo och även många i våran närhet la märke till tidigt. Men det är inget dom gör något åt för än dom är 6 månader.
 
När Lucas var 6månader fick vi en remiss till en ögonspecialist för att kolla upp "skelningen", men efter massa olika syntester och ögondroppar osv så visade de sig att det inte är en skelning han har utan det är helt enkel en synvilla då han är väldigt bred mellan ögonen.
 
Ja detta kanske låter väldigt skumt men han är faktiskt väldig bred, och det blir till en synvilla för nu när vi tänker på det så ser man det på ett helt annat sett.
 
Hoppas du fick svar på din/dina fråga. Kram på dig.
2013-02-16 @ 20:15:00 Permalink Svar på kommentarer Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej vecka 23!

Hej vecka 23! Jag känner fortfarande inte så mycket aktivitet i magen, klart jag känner lite ibland, men inte lika mycket som jag har gjort med Melwin och Lullisen. Jag har ju moderkakan framtill i denna graviditet vilket jag aldrig har haft tidigare. Med pojkarna har jag ju känt rätt tidigt typ redan i vecka 16-17.
 
I den här veckan skall knoddis vara runt 29cm och väga ca 500g. Jag mår prima ballerina nu om man skall jämföra med hur jag mådde i början va denna graviditet. Jag njuter så länge jag bara kan, och än sålänge är magen inget hinder! (:
2013-02-16 @ 19:57:09 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varför måste det låtas hela tiden?

Visst att alla barn låter, och att alla barn hörs, men detta är ut över det vanliga.. Melwin har fått för sig att han bara ska gapa, gapa rakt ut, bara sådär, AHHHHH! Utan någon som helst anledning.. Varför? Han är inte arg, ledsen, exallterad eller något liknande..
 
Eller låta, typ tjommelommelaaaaaaaah! HÖGT! Alltså mitt huvud och mina nerver, jag är trött på att behöva tjata på att han skall dämpa sig, att han skall lugna ner sig eller att han inte behöver gapa för jag ser honom och vet att han är där.
 
Och namnet Melwin, ja jag tror jag upprepar det typ 1000ggr om dagen om inte mer!! Åh är så sjukligt trött på att tjata på honom för en sådan löjlig sak!
 
Det kanske låter hur töntigt som helst eller att jag är en super känslig morsan som inte tål att mina barn ger ljud ifrån sig, det har absolut inte med de att göra, de som han håller på med är så överdrivet! Jag tål vanligt stim och stoj, glädjetjut och barn som är ledsna, arga eller bara allmänt uppjagade, men detta han gör går mig på nerverna från morgon till kväll!
2013-02-16 @ 18:37:00 Permalink Melwin 3år-3½år Kommentarer (3) Trackbacks ()


Från den ena till den andra eller ja den tredje ♥

Idag går jag in i en ny vecka, nämligen vecka 23, bilder kommer senare!
 
Men jag måste bara visa dessa två bilderna, de är nästan identiska, båda är tagna i vecka 22, första bilden är Lullisen i magen och andra bilden är med knoddis i magen, som är tagen förra lördagen.
 
Man ser verkligen på den sista bilden hur sliten min kropp börjar bli. Jag har snart genomfört tre hela graviditeter! Helt sjukt va kroppen är kapabel till. Tänk de som får 5 ungar och uppåt!!
 
Som jag (vi) känner så är tre barn rimligt för oss just nu. Men vi har pratat om att kanske skaffa en sladdis om 3-4år, men det får tiden avgöra.
 
Efter denna graviditeten vill jag bara komma i form igen, börja äta nyttigt, träna, SOLA, och sen börja jobba igen! Komma ut och träffa vuxna människor, komma hemmifrån och få ha ett "eget" liv ett par timmar om dagen. För nu + den kommande tiden så har jag sammanlagt varit hemma sen jag blev gravid med Melwin, förutom några månader på komvux, varit hemma i ca 5år!
2013-02-16 @ 16:35:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Könsultraljud

2013-02-16 @ 15:00:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tar mig upp sakta..

Illamåendet sitter fortfarande kvar, men inga kräkningar på ett dygn nu, puh! Just nu lever jag på Provivas blåbärssoppa, börjar bli lite enformigt, men det är de ända som jag får behålla.
 
I förrgår började illamående smyga sig på, sakta sakta sen blev jag liggandes i sängen tills igår eftermiddag, nu har jag varit uppe och rört på mig lite, tagit en dusch och känner mig lite piggare, men illamåendet och magsmärtorna sitter kvar.
 
Danny är på benen ingen sen i förrgår men är fortfarande inte helt återställd, vi har verkligen kört "skift"magsjuka här hemma, tur de för barnen har varit helt galna. Eller är dom sånna hela tiden? Haha när man inte har en gnutta ork i kroppen så känns allt tio gånger värre!
 
2013-02-16 @ 11:07:00 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Allt jag har att säga idag är bara..

för att du finns, för att du är den du är, för att du alltid finns vid min sida! Jag älskar dig! ♥
2013-02-15 @ 21:52:59 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


...

Hej magsjuka, jag går i ide tills jag är frisk!
2013-02-14 @ 17:58:20 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Photoshop

Tänk va mycket några klick i Photoshop kan göra med ens utseende, här bjuder jag på tre originalbilder (mobilbilder) och sedan samma bilder fast redigerade REJÄLT i Photoshop.
När jag redigera mina bilder så fixar jag endast kontrast (tar bort de grådasskiga i bilden),
skärpa och röda ögon. Så Jag brukar absolut inte gå hela vägen som med dessa bilderna.
 
På de här bilderna har jag först fixat kontrasten,sedan tagit bort röda ögon och fixat skärpa och gjort mina ögon blåare. Jag har tagit bort plitor och födelsemärken. Jag har även lagt på ett lager så att huden ser jämn och len ut. Jag har också ändrat mättnaden en hel del.
2013-02-14 @ 16:43:00 Permalink Photoshop Kommentarer (0) Trackbacks ()


Två bilder från igår

Min lille bebis är inte så liten längre, och min kula börjar verkligen synas nu ^^;
2013-02-14 @ 13:21:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (1) Trackbacks ()


De lilla extra till frukost!

 
Visst kan de lilla extra förgylla en hel dag? Jag tycker de i alla fall! Bara en liten gest som visar att man vill göra något speciellt för en speciell person på alla hjärtansdag, födelsedagar eller varför inte vilken dag som hellst?
 
Jag älskar att förbereda och överaska, och det är alltid kul när det blir uppskattat. Att något så litet kan göra något så stort, är det inte helt underbart?
 
Hoppas alla får en fin alla hjärtansdag!
2013-02-14 @ 10:17:00 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


I min ensamhet..

Min kära sambo ligger och sover på soffan efter en hel serie med spyor, älskling :'( Barnen sover, men Lucas vaknar var och varannan minut och gnyr, tror det är något på gång med honom också. Hoppas inte Melwin får tillbaka skiten och att jag också åker på de..
 
Jag passar på att njuta lite av lugnet (antagligen innan stormen?) med en skål med chips och lite tacosås som dipp, ett glas saft och en tidning. Snart kryper jag ner i sängen och säger upp mig för idag.
2013-02-13 @ 21:38:30 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Joey clip-on tote bag!

I det mörbulltade paketet som levererades till min dörr idag var "korgen" till vagnen som vi beställde förra veckan. Jag var ju klart tvungen att testa den direkt! Så nöjd är jag, den är verkligen rymlig!
 
Köpte även till en innerväska som man bara sätter i och kan ta ur utan några som hellst problem. Det enda minuset är att jag hade förväntata mig att korgen skulle vara lite mer "hård" i matrialet, men annars är jag super nöjd!
Nu kan vi ha vagnen som singelvagn fram tills lillasyster kommer, och sedan när vi vill ha den som singelvagn igen så är det bara att sätta dit den, såååå smidigt! Det tar typ MAX 45 sekunder att sätta på "korgen"!
2013-02-13 @ 20:18:28 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite utelek

Härligt väder och barn med toppenhumör, kan det blir bättre? Det var riktigt skönt att komma ut i friska luften och "andas" igen.
 
Just nu ligger Danny över toalettstolen och typ sover, han har legat där inne i över en timme, jag tror magsjukan är på besök hos honom nu :/ Lucas började bli kasst nu på kvällen också, lös i magen, ingen aptit och några spyor, så här blir det nog sjukstuga imorgon IGEN :/
 
Min lillebror ligger även hemma hos sig och har magsjuka. Än sålänge har jag och mamma klarat oss, konstig nog. Vi är alltid hemma hos varanndra och är väldigt pussiga och kramiga, dricker ur samma glas osv.
 
Melwin sitter fint och leker med lego på golvet, skall strax sätta mig och bygga lite med honom innan han skall läggas.
2013-02-13 @ 19:10:54 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gissa vad som anlände till min dörr idag!

2013-02-13 @ 16:41:07 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vi bjussar på de här!

Fejset är på, barnen är redo, nu drar vi ut och leker på gården!
2013-02-13 @ 13:26:00 Permalink Melwin 3år-3½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att ta på sig själv..

är inte alltid en lätt match skall jag säga er.. Speciellt inte om man skall göra det så fort som möjligt för att det nya är att alllllt är en tävling. Men tillslut är kläderna på efter mycket om och men.
OCH efter att han gick på det kassa dagiset så har vi liksom tagit påklädningsprocessen med en nypa salt för han blev så ledsen, de ända han sa var "skäll inte på mig som fröken!" när jag bad honom försöka. Så vi har taggat ner det här med att lära sig att ta på sig själv och låtit det komma mer av sig själv, och det har gett jätte bra resultat!
2013-02-13 @ 12:08:20 Permalink Melwin 3år-3½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kvällen har landat

Melwin är fortfarande lite halvdålig, så dagen har spenderats med massa lek och bus på hemmaplan. Det är så skönt att barnen faktiskt leker så fint med varandra, visst tjivas dom ibland i mellan åt, men i det stora hela så är allt oftast frid och fröjd ♥
Nu sitter jag och kollar på "Maria & Mindy BFF" och funderar på att göra mig lite nudlar eller kanske en varmakoppen-soppa, beslutsånget.. Barnen sover iaf sen en timme tillbaka och lägenheten har blivit städad idag igen.. Melwin har lyckats tappa två glas i köket idag, för första gången och då blev det två på samma dag. så typiskt!
2013-02-12 @ 21:31:11 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


När lillebror sovermiddag..

2013-02-12 @ 14:12:00 Permalink Melwin 3år-3½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Namn hit & namn dit!

Är det en pojke eller är det en flicka? Ja det vet vi ju inte riktigt till 100% än, till ca 80% iaf. Nu har vi enats om ett, eller ja flera namn som både jag och Danny är överens om..
Hailie-Nicole har vi båda tyckt om länge, om Lucas hade varit en flicka så hade han hetat de idag. Samantha är efter Dannys mamma. Mi-Rakel (Mirakel) hittade faktiskt en vän till mig när hon googlade på dubbelnamn och jag blev förälskad! Och Höglund då efter Danny.
2013-02-12 @ 12:00:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Kvällen "lilla" projekt..

Mardrömmen är när högen med ren tvätt bara växer och växer, och tiden inte finns till för att vika eller när man inte har orken eller lusten. Men idag efter att barnen hade slocknat och lägenheten hade fått sig en omgång så låg högen med tvätt och ropade "VIIIIIIK MIG!!!" försökte ignorera men de gick inte ännu en dag till..
 
Nu sitter jag här och glor på all vikt tvätt och känner mig duktig.. MEN nu skall allt in på sin plats också.. dumma tvätt! VARFÖR HAR VI KLÄDER!? :/
2013-02-11 @ 22:24:42 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Likheter?

Ser ni några likheter? På dessa bilder är pojkarna ca 10månader. Det jag kan tycka är en aningen lika det munnen och näsan. Ibland kan jag tycka att dom är jätte lika, men i det stora hela så tycker jag faktiskt inte att de är så lika.
2013-02-11 @ 18:36:00 Permalink Kommentarer (3) Trackbacks ()


Morbrormys hela dagen låång!

Hela dagen lång har min bror varit här och lekt, busat och myst med barnen, nu har jag två över speedade killar här hemma, men vad gör de när dom är på toppen humör?
 
Har hunnit förbereda maten medans lillebror underhöll barnen, på menyn idag är det kycklinggryta och ris, mumsigt värre! (Lollos recept!)
 
2013-02-11 @ 15:39:15 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndags förmiddagen

2013-02-11 @ 13:17:37 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


SÖKES!

2013-02-11 @ 12:07:00 Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Instagram

2013-02-10 @ 23:09:24 Permalink Instagram Kommentarer (1) Trackbacks ()


En långdragen söndag

Barnen sover sen typ 2 timmar tillbaka, och jag har hunnit städa igenom hela lägenheten, duscha och trycka i mig en hel påse pistasch nötter.
 
Denna dagen har inte bjudit på så mycket mer än gnälliga ungar och soffhäng, vad skall man annars göra när man är sjuk?
 
Melwin har fått i sig lite fiskbullar och kokt potatis, en halv piggelin, purjolök- och potatissoppa men sten vägrade nyponsoppan. Men han har hitills fått behålla de, så nu håller vi tummarna att det blir en kräkfri natt!
2013-02-10 @ 21:17:16 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjukstuga

Hej igen magsjuka! DUMMA, DUMMA, DUMMA! Andra magsjukan på 6 veckor, YEY!
 
Natten har spenderat med fontänspya efter fontänspya, Melwin mår inte alls bra :(
 
Idag blir det inget kalas som planerat, det blir soffläge och typ blåbärssoppa. Frukosten och glassen som han har ätit idag kom upp lika snabbt som den kom ner, mammas lilla älskling :(
 
Skall ta mig iväg till affären för att köpa hem lite milda saker för Melles mage senare under dagen, just nu är han inte så sugen på något alls. Frågan är va jag skall köpa till honom bara? Tips?
 
Saft, glass och rostad macka fick inte stanna kvar i magen :/ Ris skall vara rätt bra väl, men vad kan man ha för milt till de?
 
Nu skall vi strax slänga på en Legofilm på tv, bädda ner oss i soffan och bara ta det lungt.
2013-02-10 @ 13:02:05 Permalink Melwin 3år-3½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cubus&Bikbok

Ja som ni vet så växer man ju en del när man är gravid, poff så är det en kula på magen! Kläderna blir tightare och det känns som man har absolut inget att ha på sig..
 
Jag hatar att använda jeans, är mer av en leggins-tjej, så en bra bas i min garderob är långa basic-linnen i allas dess färger.
 
Så igår när jag och Danny sprang runt på Frölunda torg som galningar en timme innan affärena stängde så hittade jag några linnen som snällt fick följa med hem och bosätta sig i min garderob.
 
5 linnen för 300kr, det tyckte jag att jag gjorde bra!
(bortse från kassa mobilbilder!)
2013-02-10 @ 10:34:00 Permalink Shopping till mamma Kommentarer (0) Trackbacks ()


Säger upp mig för idag!

Nu skall jag in och tvätta fejjan och skrubba tänderna och sedan plocka i ordning efter kvällens myserier. Hoppas på att få sova en hel natt och inte ha en unge (Melwin) som bestämmer sig för att vara vaken mellan 3-7 som i natt/morse!
 
 
dödmamma.se säger tack och hej!
2013-02-09 @ 23:41:25 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördagsmys

Dags för Melodifestivalen, hoppas ni får en trevlig lördagkväll!
2013-02-09 @ 20:16:30 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej vecka 22!

Då intar vi en ny vecka, hej hopp! Magen har börjat växa så det knakar! Idag fick jag köpt hem fem nya långa basic linnen, i storlek medium för att magen skall få plats.
2013-02-09 @ 20:10:20 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lucas-Lee 10 månader (+ 1 dag)

Tjena mittbena!
Nu är jag här igen, morsan vill att jag skall berätta lite om min utveckling så jag får väll offra en minut eller två då.
 
Nu börjar jag bli en riktigt biffig grabb i mina bästa dar, jag brukar hänga med brosan, han har lärt mig att köra bil här hemma och jag kan ta mig fram helt själv på bilen och även ta mig av bilen, men jag har inte riktigt kommit på hur jag jag skall ta mig upp på biljäkeln än och det kan göra mig så fruktansvärt irriterad ibland!
 
Mina tänder fortsätter att bråka med mig. Nu har jag fått hela 10 tänder! (4st framtill däruppe + 2 längst in, 2 framtill där nere + 2 längst in.)Det gör så nedrans ont när dom segar sig upp ur tandköttet. Men mamma och pappa har bästa medicinen till de, GLASS! (det tackar jag absolut inte nej till!)
 
Jag har även börjat ta mig fram... PÅ FÖTTERNA! Wow vilken upplevelse! Jag kan stå upp och skaka på rumpan och klappa händerna samtidigt, de ni! Jag tar ett par steg då och då också, men det är lite läskigt, men jag övar varje dag!
 
Varje morgon bjuder jag på en smarrig chokladblöja så att päronen skall vakna till liv och ge mig ett roligt morgonbad. För det finns ju inget roligare än att plaska på morgonkvisten!
 
Jag har även upptäckt att man kan få ut massa goda saker ur sånna dära ihåliga pinnar.. SUGRÖR! Åh så mycket smarrigt man kan få i sig!
 
Under mina upptäcktsfärder här hemma så har jag kommit på att man kan öppna skåp och dra ut lådor och det brukar finnas massa roliga saker i! Men nu har morsan fått nog och spärrat allt. Hon har till och med flyttat på min säng för hon blev så trött på att byrålådan full med blöjor, våtservetter och snuttefiltar hamnade på golvet och i min säng flera gånger om dagen. Nu har jag inget att pyssla med när jag inte kan sova, åh ibland blir jag så tokig på morsan asså!
 
Jag tycker om att lyssna på musik och dansa, det är liksom min nya grej. Jag blir så exalterad när päronen drar igång en härlig låt med mycket rytmer, då går jag lös!
 
Jag har kommit på att jag har något i munnen, EN TUNGA! Med den kan jag göra massa roliga ljud, mamma och pappa skrattar alltid åt mig när jag gör mina fina ramsor!
 
Nej nu har jag inte tid att sitta här och glo, ny äventyr står på schemat! Vi hörs om en månad igen, TJING!
2013-02-09 @ 15:03:00 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (1) Trackbacks ()


IKEA

Efter Lekstan igår tog vi oss en sväng förbi stadium och med oss hem fick en ny "skötväska" från Björn Borg, sååå rymlig!  Sen kom Danny och hämtade oss, så blev lite fredagskäk på donken.
 
Vid 19-tiden kom mamma och hämtade upp mig så vi kunde ta en sväng på ikea en stund själva utan kidsen, dom fick stanna hemma med pappsen (:
 
Jag har ju länge funderat på att göra en liten datorhörna, för att få upp datorn på höjd så att inte barnen kommer åt och för att slippa behöva sitta med datorn i knät nu när jag är gravid, skrev ju ett inlägg för några dagar senom ett skrivbord och en stol som jag funderade på att köpa..
Igår blev det mitt, och här sitter jag just nu och njuter vid min skapelse som jag byggde ihop själv, och med ett doftljus som pricken över i:et (:
Ingen bra bild alls, man ser inte armstöden på stolen,
kass mobilbild i kvällsmörkret igår helt eneklt ^^,
Sen fick det även bli svarta ben på skrivbordet
istället för vita som jag tänkte ha från början.
2013-02-09 @ 11:40:00 Permalink Ikea Kommentarer (0) Trackbacks ()


En mysig dag med 'bror' Christian och barnen.

Dagen började vid 08:30, upp och hoppa, bädda sängar och ner med frukost i allas magar. På med kläder och iväg med bussen till Frölunda torg. In på Hemköp för att köpa mellanmål till Lucas, idag fick det bli yoghurt på burk.
 
Hoppa på bussen igen, som visade sig vara fel buss, som gick åt fel håll, slutade med att vi hoppade av vid våran egna hållplats och fick åka tillbaka till torget (som tur var är det bara 2-3min mellan oss och torget). På torget gick vi även där på fel buss, och gick av vid helt fel hållplats, så vi fick gå igenom ett helt område för att komma till Lekstan.
 
Christian mötte upp oss på vägen genom de jäkla området som jag aldrig har varit i innan, han bor där och kunde snabbt hitta genvägar! Sen bar det av mot Lekstan som var så efterlängtat!
 
Jag har bott i Frölunda i stortsätt hela mitt liv, och att jag kunde virra bort mig på de här sättet är bara så pinsamt! Tur att jag hade med mig syskonvagen så att barnen var nöjda, för nöjd var det sista jag var på den timme som de tog oss att komma fram! (skulle ha tagit MAX 20min!)
 
Påtal om vagnen.. Igår beställde vi hem "Joey-Clip-On tote bag" och "Joey inner bag" från mountainbuggy.com, skall ta ca 5-8 arbetsdagar innan den kommer till Sverige, så nu väntar jag med spänning på våran nya accesoar (:
 
 
2013-02-08 @ 23:44:25 Permalink Kommentarer (1) Trackbacks ()


De GÅR framåt ♥

Lilleman tar ett steg här och där (som mest 7), går mellan bord och soffa, osv, nu går det verkligen framåt, och fort, tänk att min lille bebis börjar bli stoor!
2013-02-07 @ 12:23:00 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (1) Trackbacks ()


Instagram

2013-02-06 @ 23:56:29 Permalink Instagram Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blivit med vagn! (och bilbarnstol)

Dessa snyggingar fick följa med oss hem idag efter massa spring i olika affärer, dock fanns inte liggdel och regnskydd inne nu så vi fick beställa.
 
2013-02-06 @ 22:40:57 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Instagram

2013-02-03 @ 22:20:00 Permalink Instagram Kommentarer (0) Trackbacks ()


Besök efter besök, efter besök!

Dagen idag har varit fullspäckad med folk som har kommit och gått här hemma. Frukost tillsammans alla familjemedlemar, mamma, lillebror, Danny, Melwin och Lucas.
 
Sen kom Kim, Dannys kompis hit en stund och busade med barnen. Efter de kom även Fredric också Dannys kompis och busade en stund.
 
Kvällen avslutades med att mamma och hennes två kompisar kom upp på en kvällsfika och bus med barnen.
 
Nu sover Lucas, och Melwin skall strax nattas, han och Danny sitter och bygger med de nya klossarna som Fredric hade köpt till barnen. Sen skall jag dra blonda slingor på Danny och fortsätta med min fotobok.
 
Tänkte slänga ihop en intagramsammanfattning innan jag kryper ner i sängen, men nu skall Melwin nattas (: Tjing!
2013-02-03 @ 20:17:06 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


älskade!

2013-02-03 @ 12:37:00 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


En liten roadtripp

Igår spenderades dagen med att hälsa på hos Dannys mormor på sjukhuset för att se hur hon mår och ge henne lite sällskap. Hon var glad att få se oss, och vi var glada att se att hon hade det bra och var på bättringsvägar.
 
Roadtrippen slutade på Hemmakväll med tre godispåsar och dricka, hem laga mat och ett spontant besök av faster Jemilia och kusin Leon, alltid lika kul! ♥
2013-02-03 @ 10:42:00 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej vecka 21!

Ny duschad mama introducerar vecka 21 med att ha plussat 2 kg, pang bara sådär! Har börjat känna lite sprattel i magen då och då, men inte så mycket än. Jag har ju moderkakan i framvägg, så den får ta emot "smällarna" :p
2013-02-02 @ 11:02:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina fina killar, blivande storebrosor till en liten lillasyster, de vackraste mina ögon någonsin har skodat!
2013-02-02 @ 09:05:00 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (1) Trackbacks ()


Små planer

Funderar på om vi skall köpa oss ett litet skriv/datorbord + stol.. Har suttit inne och klickat runt på ikeas hemsida en stund och letat efter ett litet skrivbord som inte tar upp allt för mycket plats helt enkelt.
 
Eftersom jag bara vill ha ett litet bord, simpelt och stilrent så vill jag ju inte att det skall kosta massvis med pengar.. Så detta hittade jag, vad tror ni, skulle det bli bra?
2013-02-02 @ 00:17:00 Permalink Ikea Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina fina ♥-an

2013-02-01 @ 21:27:00 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()