Väggplotter

Morgonen började redan vid 6-tiden, jag och kidsen käkade frukost chillade lite och gick ut på gården redan vid 9-tiden.
Sedan vidare till torget vid tio för att inhandla vårskor till barnen och presentpapper till tavlorna, på vägen hem tog vi vägen om min mami och hade bullfika. Melwin följde med mormor till torget ännu en gång. När dom kom hem blev det påsklunch och tavelpyssel.
 
Eftermiddagen kvällen har bestått av att borra massa hål för att få upp tavlorna, har även hunnit slinga mammas hår och storstäda lägenheten OCH duscha! Snacka om effektiv morsa liksom ;D
 
Melle sover hos mormor inatt, så de kommer bli tomt i sängen, brukar sova så konstigt när jag inte har honom hos mig, han är ju min stora bebis ;p
 
2013-03-30 @ 22:20:46 Permalink Shopping till barnen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Låååångfredag

Dagen har varit lååång och vi har hittat på massa kul. Först fick jag sovmorgon till kl 12!! Ja, helt sinnes sjukt! Danny gick upp med barnen redan vid 7-tiden och jag fick sova ut, oj va jag fick panik när jag vaknade och fattade vad klockan var. Och brevid mig i spjälsängen låg Lullisen och sov middag :p Men skönt var de!
 
Hoppade upp ur sängen satte mig och gosade med Melle i soffan som var så glad att mamma äntligen behagade att kliva upp ur bingen, haha. Sen vankades de lunch, Amerikanska pannkakor.
 
Mamma/mormor kom upp och det blev avfärgning av hennes hår, sen har vi pillat och fixat i Melles rum lite, mer blir det imorgon.
Kvällen avslutades med en blondering på mamma och utväxtsfärgning på mig och sedan chips, dipp och cola vid tvn när barnen hade krypit ner i sängarna.
2013-03-30 @ 00:48:09 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vi njuter av varje sekund..

som solen är framme, att få andas in våren och se barnen springa omkring och leka, sååå underbart! Idag gick vi ut efter att Lucas hade sovit middag och var inte inne förän vid 17-tiden. Lucas är nattad och Melle och Danny spelar fotboll i hela vardagsrummet.
Funderar på att hoppa in i ett varmt gott bad och bara njuta lite, magen tar kål på mig idag, massa sammandragningar så att det till och med blir svårt att andas ibland i mellan åt, sketa jobbigt!
 
Danny är långledig nu, han är hemma hela fredag, lördag, söndag och måndag, så nu skall det fixas i Mellesrum bland annat. Sen bara njuta av att hela familjen är samlad. ♥
 
2013-03-28 @ 18:28:02 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inte många dagar kvar..

Nu är det inte alls många dagar kvar tills vi skall hämta hem våra nya familjemedlemar. Nu har vi äntligen fått bilder på våra små töser, men är enligt Melwin två små pojkar.
 
Blixten McQueen kommer bli Melles "egna" marsvin och Nanao "blir" Lucas marsvin. Skall bli så mysigt att få hem våra hårbollar. Visst är dom söta!
 
Skall bli kul att få tillskott i familjen och något som Melwin kan pyssla med när han blir rastlös. Tror till och med att han kommer vilja sova med sitt marsvin ^^,
 
Danny har byggt ett jätte fint hus till marsvinen på jobbet. Åh nu längtar vi!
 
Vi hämtar hem dom små liven på Lucas födelsedag, 8 april!
 
 
2013-03-28 @ 11:53:11 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


En härlig vårdag

Dagen började med ett härligt besök av våran käre Christian som har varit i Thailand i två veckor. Efter lite frukost och bus så bar det av mot posten för att hämta ut ett paket från Melwins bio-farmor. En tröja var till barnen ett litet påskägg som blev en handduk när man la den i blöt och små påskprydnader, tack!
 
Sedan har resten av dagen spenderats på gården i den härliga vårsolen, barnen har lekt sig sjukt trötta och Lucas somnade redan vid 18-tiden.
 
Det är så härligt nu när det börjar bli varmare ute, att kunna vara ute en hel dag utan att frysa arslet av sig, weho! Mamma är nöjd, barnen är nöjda och barnen somnar alldeles lagom trötta till kvällen (: Trycker på gilla knappen 10000ggr! ^^,
2013-03-27 @ 21:25:12 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lite smått och gott från gårdagen

 
2013-03-26 @ 14:41:52 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag älskar dig ♥

Åren, månaderna, veckorna och dagarna bara springer iväg. Min lilla bebis är inte så liten längre. Han fyller faktiskt 4år i år, helt galet!
 
Från att ha vägt 2505g och varit 45cm "lång" och bara ett litet knyte som behövde hjälp med allt så har du nu blivit en stor kille på hela 19kg och 105cm, blöjfri och nappfri!
 
När du föddes var det bara du och jag, nu har vi billdat oss en så fin familj, du har blivit storebror, världens bästa storebror som skyddar din lillebror och ger honom så mycket kärlek.
 
Vi kommer alltid ha en speciellt band du och jag, tillsammans har vi lyckats med så mycket. Du har gjort mig till den jag är idag, jag älskar dig min prins, jag gör allt för dig!
2013-03-24 @ 21:41:33 Permalink Melwin 3½år-4år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej vecka 28!

Hej vecka 28! Knoddis längd 37,6cm och vikt 1005g.
 
Barnet är nu så stort att det fyller ut livmodern helt, det finns därför inte längre plats för så många armrörelser som tidigare. Jag har mycket svårare att andas när jag sitter ner..
2013-03-23 @ 22:26:57 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Älskade bästa! ♥

Du går inte igenom detta själv, vi är många som vill stötta dig, finnas hos dig och trösta dig. Du kan alltid gråta i min famn, jag dömmer dig inte, du är en del av mig, min bästa vän! ♥
Jag älskar dig!
 
2013-03-22 @ 20:38:17 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag älskar er i all evighet!

Morgonen började med smoothie för mamma och kiddowsen, lyckliga och snoriga barn
Sedan bar det av till vårdcentralen för min och Melles del. Han har fått ett sår i mellan närsborrarna som absolut inte vill läka. Min första tanke var att det var svinkoppor men nu när han har haft såret i två-tre veckor och det inte har spridit sig utan är forfarande samma storlek så tänkte jag att vi får rådfråga en läkare.
 
Domen blev SVINKOPPOR, och salva 2ggr om dagen i fem dagar och blir det inte bättre efter behandlingen så får vi komma tillbaka.
2013-03-22 @ 19:09:17 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Planer, planer, planer..

Just nu är det bara kala vita väggar i Melles rum, ah förutom de tre hyllor och tvn som kom upp igår, men imorgon skall IKEAs Fabler väggförvaring upp på väggen mellan Tv-bänken och stolarna och bordet. Danny skall ta med sig borrmaskinen hem från jobbet så det blir våra eftermiddags projekt imorgon.
 
Tavlor skall upp ovanför de lilla bordet, om jag skall sätta dom på tavelhyllor eller rakt på väggen har jag inte kunnat bestämma mig för än. Måste bara hitta lite fina mönster att rama in och framkalla lite bilder. Våningssängen skall stå där Melles säng står idag, brevid sängen kommer en stor svart stjärna, en specialbeställd väggdekor, sitta och pryda väggen.
 
Väggen mellan fotändan på sängen fram till hyllorna skall det komma upp en stor väggtext på, kanske även en griffeltavla med tiden? Ovanför tv skall en klocka införskaffas, skall googla runt och se ifall jag hittar något kuligt som passa till en barnrum med två pojkar (men även faller mig i smaken!)
2013-03-20 @ 22:07:28 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nöjd till tusen!

Snacka om att Melwins ögon blev stora som tallrikar när pappa kom in stampandes under arbetstid och hade med sig mc donalds. En lycklig kille smällde sedan i sig tills han var mätt och belåten sedan har vi kollat på Lejon kungen tillsammans med mormor, första gången för Melwin och han älskade filmen (:
 
2013-03-20 @ 14:21:21 Permalink Melwin 3½år-4år Kommentarer (0) Trackbacks ()


God morgon världen!

En lung och stillsam morgon, bara jag och Melwin som är vakna och Lucas ligger fortfarande och sover. Strax blir det frulle och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda.
 
Lucas är jätte hostig och snorig så det får bli att hålla sig inne, själv har jag så nedrans ont i halsen så det blir att kurera sig med varmt te med honung i.
2013-03-20 @ 08:53:32 Permalink Melwin 3½år-4år Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alla graviditeter har varit så olika

Vecka 27 med alla tre barn ♥
 
Under Melwins graviditet så mådde jag som en prinsessa, att jag ens klagade då, helt galet ju! En liten pluttis mage som knappt syntes, och jag var verkligen smidigt och hade massa ork in i de sista!
 
Lucas graviditet var rätt jobbig i början, illamående och kräkningar en bra bit in i graviditeten, och jag blev otymplig ganska snabbt.
 
Knoddis graviditet har varit ganska bra hitills nu börjar jag känna mig rätt stor och ryggen har börjat ömma, Bär magen mycket längre denna gången kanske har med de att göra?
 
I det stora hela så är jag så tacksam för alla mina barn, jag är så lycklig som får dela mina dagar med de finaste som finns! Tack för att jag får vara era mamma! Jag älskar er för all evighet! ♥
2013-03-19 @ 15:18:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lucas säkrat!

Melwins rum har blivit Lucas säkrat så att även Lucas kan vara där inne, rummet skall ju trotts allt bli deras gemensamma så småning om.
 
Alla pysselgrejer står på en hylla, även alla böcker och tv-spel i en bra höjd dit inte Lucas kan nå, bara Melwin. Men vissst är det mycket kvar att göra, men det känns så nedrans skönt att rummet är påbörjat iaf. Basen är byggd och nu är det bara massa små fix kvar.
2013-03-19 @ 11:46:00 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Instagram

2013-03-18 @ 21:31:20 Permalink Instagram Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det går sakta men säkert framåt..

En riktig kass mobilbild som blev tagen idag innan Melwin skulle krypa ner i sängen. Idag har tre lackhyllor från IKEA kommit upp på väggen även Melwins tv, så nu har vi en lycklig storkille här hemma som kan spela tv-spel igen när jag lagar mat :p
 
En vit lackhylla till skall inhandlas och även lite spik till alla tavlor som skall upp, våningssängen skall in och pojkarnas stjärnlapor från ikea skall upp när sängen är på plats. Några wallstickers skall specialbeställas och massa andra småsaker skall fixas.
2013-03-18 @ 20:30:20 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej vecka 27!

En trött mamma som storstädat lägenheten och väntar på att sambon skall komma hem med barnen som har sovit hos svärföräldrarna. Idag mår jag si sådär, kroppen vill inte men huvudet vill så mycket.
 
Nu intar vi vecka 27, knoddis skall väga ca 875g och vara ca 36,6cm lång. Knoddis kan nu öppna och stänga ögonen, och skall tydligen börja drömma i denna veckan, hjärnaktiviteten går på högvarv från och med nu.
2013-03-17 @ 14:39:24 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fixar och donar

Har saker upp till halsen som måste göra nu när barnen inte är hemma, plus att nu tog färgen slut så jag måste åka och handla in mer, ingen sambo hemma innebär att man inte har bil utan får ta bussen och handla, på vägen blir det en fikapaus hos mormor, men sen måste jag hem och fortsätta.
 
Tvättmaskinen har gått sen 07:30 i morse, och alla sängkläder har tagits bort från sängarna en del har tvättats och en del ligger snällt och väntar på sin tur. Svetten rinner när solen står rakt in i lägenheten samtidigt som jag springer runt som en blå dåre och försöker hinna med ALLT på en och samma gång.
 
P U H ! är allt jag har att säga, klockan är bara 12, men har hunnit med att måla ett lager färg i Melles rum, kört iväg sambo och barn och tvättat en hel del, nu väntar jag på att en maskin skall bli färdig så jag kan kasta upp den i torktumlaren och sedan kila till mormor.

Stress, stress, stress! Varför har jag alltid så många bollar i luften, fy på mig, jag måste varva ner! Men får jag för mig en sak så skall de ske nu, direkt, helst igår liksom, stackars knoddis i magen hon får helt enkelt bara hänga på, hon har inte så mycket till val just nu..
 
Melwins rum SKA och MÅSTE bli klart idag! Barnen kommer hem imorgon igen och då skall allt vara på sin plats! GO GO GO!
2013-03-16 @ 12:09:00 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fördriver tiden

Lucas sover sen 18:30, Danny sen 19:30 och Melwin sen 20:30, här sitter jag själv i mörkret och tystheten och väntar på att få gå in och måla på ett lager färg till på de två sista väggarna i Melwins rum. 
 
I morgon åker barnen till svärisarna på morgonen, Danny har fotbollsmatch och jag skall hinna med att måla två lager färg till på de två väggarna som är kvar, måla garderobsdörrarna, städa lägenheten, tvätta sängkläder, vika tvätt, möblera Melwins rum och få in alla leksaker, tvätta fönstret i Melwins rum och bjuda mamma och hennes vännina på middag. PUH!
 
På söndag hoppas jag på en riktig slappis dag innan kiddowsen kommer hem, har inte suttit ner på typ en vecka då, all barnledig tid har gått åt till att fixa i Melwins rum, dag som kväll/natt!
 
Har försökt att hitta lite nya saker som skall inhandlas nu när Melwin och Lucas snart skall flytta ihop, vill ha massa nytt så att Melwin inte känner att Lucas kommer in och "tar hans saker" så det som inhandlas kommer bli deras gemensamma.

Lite saker från bla IKEA och Rusta. Rummet kommer gå i svart/vittt/grönt (:
 
2013-03-15 @ 21:26:38 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Puh, många bollar i luften!

Nu har jag hållt på med att spackla, slipa och måla sen i måndags i Melwin rum, samtidigt som jag är ensam hemma med barnen om dagarna så det blir att passa på när Lucas sover middag och Melwin leker fint i vardagsrummet eller kollar på film.
 
Melwin bor numera i vardagsrummet tills hans rum är klart, vilket han inte har några som hellst problem med än sålänge. Skall kolla med svärisarna om dom har lust att ta barnen över helgen så både jag och Danny kan fixa de sista i rummet så Melle kan få flytta tillbaka.
 
Inatt fick en vän till oss en liten pluttis som vi skall åka och hälsa på dom på BB om typ en timma, sen kommer Danny och hämtar upp oss efter jobbet. Imorgon kommer älsklings Josefin och hennes lilla Melwin och leker med oss över dagen, KUL! ♥
2013-03-14 @ 13:57:57 Permalink Melwin 3år-3½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis!

åh inatt föddes en liten prinsessa, grattis till min fina vän Caroline med familj! <3

(bloggen ligger lite på hyllan nu när jag håller på att renovera melwins rum, all barnledig tid går åt till att måla och fixa!)
2013-03-14 @ 09:34:59 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snurr i huvudet!

Funderingar, funderingar.. Mycket har börjat snurra i mitt huvud nu de senaste dagarna. Plus att jag kan inte se mina fötter! Men iaf mina funderingar ligger mest i bana med förlossningar, hur det kommer gå den här gången, hur snabbt det kommer gå, om det kommer bli några komplikationer eller om jag ens kommer hinna in.
 
Jag är livrädd för att förlossningsläkaren som jag skall träffa imorgon kommer säga att jag inte få något planerat snitt eller planerad igångsättning. Jag är livrädd för att inte hinna in till förlossningen i tid, och jag får ont i magen av att bara tänka på hur stressad och orolig jag kommer vara de sista veckorna innan förlossningen om jag inte har fått ett datum då snitt eller igångsättning skall ske.
 
Att föda på 36 och 18 minuter är faktiskt inte så underbart som många tror, jo okej det är skönt att smärtan går över snabbt, men jag hinner aldrig reagera, jag hinner inte förstå vad som sker överhuvudtaget. Jag ligger där, men jag är inte där! Skum känsla!
 
Tänk om jag inte hinner in! Tänk om jag föder i bilen, eller hemma? Fast vem vet.. denna gången kanske jag får en riktig förlossning, en som iaf varar en timme eller två, de hade varit något!
 
Jag vill slippa stressen med att bli inkasstad på ett förlossningsrum direkt, lägga upp benen, ploppa ut en unge och sedan är det över. Jag vill att dom skall säga typ 'du är 5cm öppen, bra jobbat! Nu är det nog inte så lång tid kvar.' Men det är väl bara önsketänkande..
 
Med Melwin var det 'Du är 9cm öppen, du kan börja krysta!' 36minuter senare.. Plopp! Och med Lucas '7cm öppen, suvveränt! känner du krystvärkarna? Då kan du krysta' 18 minuter senare.. Plopp!
 
Hur har era förlossningar varit? Hur mycket hade ni öppnat er innan ni kom in? Hur långa förlossningar har ni haft?
 
2013-03-12 @ 15:47:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (7) Trackbacks ()


MellePelle!

Snacka om att vi hade en överlycklig storkille här hemma igår! Mormor köpte nämligen en spidermandräkt. Han klättrade bokstavligen på väggarna av lycka!
 
Han är så kär i sin dräkt att han ville sova med den, men nix den hängdes på en galje på hyllan framför sängen så han åtminstonde kunna hålla ögonen på den tills han somnade.
 
Renoveringen av Melwins rum fortsätter, hittills har hans kritter stolar och bord från ikea blivit ommålade från blått till svart. Hans expedithylla även den från ikea har fått sig en omgång med vit och svartfärg.
 
Allt är nerplockat från väggarna förutom tre lackhyllorna, han även att spackla igår kväll! 
 
Nu väntar jag på att en vän skall höra av sig ang färg hon har stående som hon inte skall ha, hoppas hoppas hoppas hon har vitfärg, annars blir det en tur till färgaffären i eftermiddag.
 
Rummet skall bli målat helt i vitt, sen skall all inredning gå i vitt svart och grönt.  Det är så kul med nytt!
2013-03-12 @ 11:23:00 Permalink Melwin 3år-3½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Instagram

 
2013-03-10 @ 23:08:00 Permalink Instagram Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndagsbestyr

Det blev en sen frukost idag, hela familjen låg och myste och busade i sängen i nästan 2 timmar innan vi tillslut orkade oss upp.
Efter frukosten mötte vi upp min mamma som vi körde till Mölndalsakuten för hon har gjort något med ryggen och antagligen fått diskbrock igen, läkaren misstänker att det kan till och med vara så att en skruv har lossnat från förra operationen så nu skall hon på magnetröntgen i veckan.
 
Vi åkte vidare för att inhandla massa pysselsaker, målafärg, ramar, penslar och en jobbväska till Danny. Shoppingturen avrundades på mitt älskade ikea ♥ Där inhandlades 8 svart ramar och 8 vita för nyrenoveringen av Melwin rum som senare kommer bli Melwin och Lucas rum.
Kvällen har bestått av att måla om Melwins tvbänk och hans bord och stolar, så jäkla nöjd! Men det blir till att måla en omgång till imorgon, nu skall det torka i 12 timmar innan man kan måla igen, lite segt att vänta vill bara få klart de!
2013-03-10 @ 21:50:10 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej vecka 26!

Ännu en ny vecka har kommit och snart närmar vi oss vecka 30, Knoddis har börjat bli helgalen i magen och har sin egna show varje kväll. Vågen ligger på +7kg sen start och kroppen börjar kännas otymplig.
 
Knoddis skall nu vara ca 35,6cm "lång" och väga ca 760g.
2013-03-09 @ 23:36:01 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (1) Trackbacks ()


älskade!

Min älskade fina underbar ungar! Nu kryper jag ner i sängen och hoppas på att få en helnattssömn.
2013-03-08 @ 22:37:00 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag ♥ Dig

Åh jag bara älskar den tiden då jag kan sätta mig ner med bara Melwin och bara fokusera på honom, se hur glädjen bara växer i honom när han får ha mig för sig själv för en stund, där allt fokus bara är på honom. 
 
Han växer verkligen, han pratar och berättar om sina leksaker, om hur vi skall bygga med legot och han berömmer mig och tycker att jag bygger fint, han säger tack flera gånger i minuten ' tack för att du byggde de fina huset till mina bilar mamma' 'tack för att du leker med mig mamma' 'tack, tack, tack'. Man ser verkligen hur mycket han uppskattar tiden själv med mig.
 
Det gör lite ont i hjärtat på mig att jag inte alltid kan ge barnen precis lika mycket uppmärksamhet. Melwin är jätte duktig på att förstå att visa leksaker kan inte vara framme när Lucas är vaken och vissa saker kan vi inte heller göra då Lucas är med. Han är så lillgamal, han förstår så mycket, lillebror tar lite mer plats, lillebror behöver hjälp med mer saker, men lillebror kan faktisk vara rolig också!
 
Vissa dagar är det kämpigt och vissa går som en dans, men att få sätta sig ner med Melwin då Lucas sover är så viktigt för mig. Han behöver de, även jag, vi behöver få vara bara vi.
 
Jag älskar dig min fina prins! ♥
2013-03-08 @ 15:21:29 Permalink Melwin 3år-3½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lucas-Lee 11 månader

Tjena mittbena! Nu är jag här åter igen, och nu en månad äldre, nämligen 11 hela månader! Oj va jag växer, jag har fått massa nya kläder för jag växer som ogräs säger mamsen. Jag har kommit upp till 98/104 på vissa plagg, 86 är typ på gränsen nu. De är va jag kallar muskler!
 
Jag har lärt mig säga hejdå och vinka, och det är så himlans kul när någon upprepar mitt 'hej då' och vinkar tillbaka. De är som att dom inte fattar att jag kommer liksom sticka nu.. for real!
 
Vilken turbo jag har fått i mina små fossingar också! Herre gud, se upp här kommer jaaaaag! Jag kan liksom springa nu, jag brukar jaga brorsan han skrattar som tusan, men vänta tills den dagen jag får tag i honom då jäklar!
 
Jag får väldigt mycket beröm för min artighet, jag säger alltid 'tack tack' när jag får något eller vill ha något. Jag är en väluppfostrad pojke!
 
Jag har även lärt mig att klättra upp i soffan, åhhh så mysigt det är att få slänga sig i högen med kuddar och bara gosa runt en stund. Men en nackdel med soffan är att jag inte har lärt mig hur man tar sig ner så jag blir hel galen när jag inte kan komma på det själv. Då brukar jag morra som en hund och då kommer mamma eller pappa till min räddning och lyfter ner mig.
 
Vi kommunicerar rätt bra jag och mina päron, men nedrans så trött jag kan bli på dom när jag inte får som jag vill!
 
Nästa gång vi hörs så fyller jag hela 1år! Och vet ni då, då kommer jag ha lärt mig såå mycket att ni kommer tappa hakan de kan jag lova er! Nu skall jag ta mig en tupplur och funderar över livet och dess nya äventyr, på återseende mina vänner, tjingeling!
 
 
2013-03-08 @ 10:46:50 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


BM & Hår

Dagen började med ett besök hos min kära barnmorska, åh hon är bara sååååå söt! Har aldrig riktigt tyckt om mina barnmorskor som jag har haft de tidigare graviditeterna, men denna äldre dam är super go!
 
Allt såg prima ut, SF-mått på 24, hjärtljud 140 och vikt 69kg (+7kg)
 
Senare på kvällen blev det en rejäl trimmning av Lucas kalluffs, allt de slitna och stripiga håret behövde verkligen försvinna! Så nu har vi en snaggad liten sparv här hemma ♥
 
 
2013-03-06 @ 22:57:59 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Könsultraljud

I måndags så var jag och Danny iväg på könsUL, allt såg fint ut med vår lilla FLICKA! Precis som vi fick reda på RUL så stämde det att de var en lite tös som ligger och gror i min mage. Knoddis mår prima och allt så mycket fint ut. Idag blir det barnmorskebesök och lite spring på torget med kiddsen ♥
2013-03-06 @ 09:40:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Marsvinstitt & babyskyddsinhandling

När danny kom hem från jobbet idag så åkte hela familjen+barnens mormor till en djuraffär i majorna för att spana in marsvinen. Vi fick sitta med ett marsvin i knät och klappa och gosa i typ 10minuter, och Melwin blev helt såld!
 
Vi fick reda på att en kull på tre marsvin föddes i söndags och de är leveransklara 8 april, alltså på Lucas 1-årsdag. Så idag la vi handpenningen på dom, alltså två små goa skall få flytta hem till oss, så kul!
 
I "startpaketet" som vi har köpt ingår:
- två marsvin
- bur, 120cm lång
- toalåda
- vattenflaska
- hö och spån
- pellets
- gnagarkub
- c-vitamin
 
Åh det skall bli så kul när vi får hämta dom små liven! Nu längtar vi som tusan här hemma! Och gissa vad Melwin har döpt våra ny familjemedlemmar till! Blixten McQueen och Nanao, de sista namnet är McMissil i Cars 2 men av någon anledning har han alltid sagt Nanao :p
 
Efter djuraffärsvisiten så åkte vi till biltema för att köpa ett nytt babyskydd till lillasyster, den kostade endast 279:-, så det var liksom ingen tvekan om saken. Nu kommer prinsessan sitta som en kunglighet i bilen när hon bestämmer sig för att titta ut ♥
2013-03-05 @ 23:03:11 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Marsvin

Idag skall vi åka och kika på två små marsvin till Melle :D
Har ditt/dina barn några djur?
2013-03-05 @ 11:56:02 Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


Könsultraljud

Nu längtar jag ihjäl mig här hemma, om 5 timmar kommer Danny från jobbet och hämtar mig sen åker vi till barnmorskemottagningen för UL. Tror ni det är en flicka som dom sa på RUL? Eller tror ni att det är en lite buspojk till?
2013-03-04 @ 10:00:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Instagram

2013-03-03 @ 23:14:21 Permalink Instagram Kommentarer (0) Trackbacks ()


Könsultraljud

 
2013-03-03 @ 15:00:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej vecka 25!

Knoddis väger 660g och är 34,6cm "lång"
2013-03-02 @ 17:23:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Könsultraljud

2013-03-02 @ 15:00:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Könsultraljud

2013-03-01 @ 15:00:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens mama (& Lucas)

Här har ni en icke så pigg mamma! Morgonen startade redan vid 04:30. Lucas satt och grät hysteriskt i sin säng så det var bara att hoppa upp och göra välling till lillemanen. 5 minuter senare spyr han upp allt igen.. Så det var bara att placera honom i badkaret och Danny fick gå upp och ta hans sängkläder.
 
Skrubba Lucas och sätta på en maskintvätt, sedan upp med Lucas torka honom och på med blöja och kläder. en timme senare vaknade Melwin i lagom tid till att Danny skulle åka till jobbet.
 
Med frukost i magen så la jag Lucas igen vid 8-tiden, och sedan gick jag och la mig på soffan och slumrade medans Melwin fick spela på plattan, geeee mig söömn!
 
Nu sover Lucas åter igen och jag och Melwin väntar på Josefin och hennes lilla Melwin (:
2013-03-01 @ 12:43:42 Permalink Dagens mama Kommentarer (0) Trackbacks ()