Lägenhetesvisningen

» Kategori Vardagen » Kommentarer Vad har du på hjärtat? (0)
Idag var jag, Danny och Lucas iväg på en lägenhetsvisning bara 5 minuter härifrån. 4 rum och kök på 96kvm vilket innebär att vi skulle plussa 19kvm.
 
Lägenheten var ganska sliten, så det är mycket som behövs göras, bland annat nya innedörrar, nya köksluckor, ny diskbänk, ny målat i alla rum och säkert mycket mer om man hade gått igenom lägenheten grundligt.
 
Stort kök med diskmaskin och stor kyl o frys av en något äldre modell som SKA byta ut om vi flyttar in! Fanns även plats för ett stort köksbord. Golvet var nylagt, men inte direkt något som föll mig i smaken.
 
Vardagsrummet var också jätte stort, vi skulle få plats med vår soffa gånger två på bredden och ändå ha utrymme kvar! Man kommer även ut på balkongen ifrån vardagsrummet. Balkongen är något större än våran på bredden men dubbelt så stor på längden.
 
Det stora sovrummet når man också ifrån vardagsrummet. Rummet är som de Melwin har idag fast mer fyrkantigt, och kanske något större. I rummet finns två stora garderober som är inbyggda i väggen.
 
Hallen var mycket rymlig, och vi skulle även få plats med att ställa in vagnen om barnen skulle somna och man inte vill väcka dom.
 
Gästtoalett och badrum når man ifrån hallen, gästtoan var inte mer än en toalett, ett handfat, spegel och badrumsskåp. I badrummet fanns badkar, tvätt och tork, en yta med grovkök samt bra förvaring för rengöringsmedel mm. Toalett, handfat, stor spegel och badrumsskåp. Tvättmaskinen och torktumlarens är alldeles nya!
 
Ifrån hallen kommer man även ut i en "korridor" som leder till dom små sovrummen. I korridoren så är det 4-6 garderober som är inbyggda i väggen, så nedrans praktiskt!
 
De första lilla sovrummet var inte alls stort, man får plats med en enkelsäng en byrå och en tv-bänk. Lite tråkigt dock. De andra lilla sovrummet var något större kanske 2 kvm större där inne fanns också två inbyggda garderober.
 
Garaget ligger under huset, och man kan ta hissen hela vägen från garaget och upp precis utanför ytterdörren.
 
Det fanns både plus och minus, det är mycket som måste göras innan det bli "vår" stil, och mycket som måste fixas för att fräscha upp lyan.
 
På måndag eller tisdag får vi reda på om den blir vår. Vi måste ha större, så just nu tar vi var vi får tag i och får helt enkelt göra det bästa av de, sen med tiden får man söka vidare.
 
Just nu bor vi hos ett privatägt fastighetsbolaget och när vi söker via dom så kan vi enbart få en lägenhet på samma gård, nackdelen är att dom som har de större lägenheterna på gården inte har planer på att flytta än på många år.
 
Men om vi nu skulle få 4:an som vi var och titta på idag så hamnar vi hos Stena fastigheter och har genast ett större utbud av lägenheter på flera olika ställen.

- Har du inget vettigt att komma med så kommentera inte!

♥ Kommentera inlägget här:

♥ Vad heter du?
Kommer du hit ofta?

♥ Har du en e-postadress? (visas ej!)

♥ Har du en blogg?

♥ Vad har du på hjärtat?

Trackback