Älskade vänner ♥

Igår på förmiddagen kom våra älskade hjärtan Theo och Lollo hela vägen från Stockholm och spenderade natten och hela dagen här hos oss, grillning bus och massa mys har vi hunnit med! Nästa gång vi ses så har Lollo fått sin lilla Jolina! ♥
 
Det är så kul att våra barn är så jämngamla, de skiljer 2 månader på Theo och Melwin, 5 månader på Milian och Lucas och 3 månader på Hailey och Jolina ♥
 
Jag och Lollo lärde känna varandra när vi var gravida med Theo och Melwin och nu ca 4½år senare så har vi snart tre barn var och håller fortfarande kontakten och försöker ses så ofta det bara går trotts att dom bor i Stockholm och vi i Göteborg.
 
Första gången vi träffades, Theo 3 månader & Melwin 10 dagar
 
 
2013-07-28 @ 21:41:00 Permalink Melwin 3½år-4år Kommentarer (22) Trackbacks ()


Cykla utan stödhjul

Idag har barnens faster och kusin varit på besök och eftersom Leon (kusinen) som är en vecka äldre än Melwin inte hade några stödhjul på sin cykel som han hade med sig så var ju Melwin tvungen att ge de ett försök. Så Melwin och hans kompis William fick träna ett tag på gräsmattan, och nästan direkt så fick Melwin till de så hela eftermiddagen och kvällen har han cyklat helt själv (med enbart hjälp vid starten.)
Mammas stora kille! Sååå duktig!
2013-07-24 @ 23:41:43 Permalink Melwin 3½år-4år Kommentarer (1) Trackbacks ()


+29 i solen!

Vi är stekta, kokta och grillade efter denna otroligt varma dag! Men jag klagar inte, för hur många varma dagar har vi här i Sverige egentligen?
 
Medans Lucas sov migdag idag och innan vi hade beget oss ut så slängde jag ihop en pannkakslunch-to-go. Barnen och jag föredrar kalla pannkakor när det är såhär varmt.
 
Nu är klockan strax efter 22 och det är +23 ute, ett stort glas cola på de, en dusch och sedan skrubba bissarna och hoppa i säng för det lär ju bli precis lika varmt imorgon!
 
2013-07-22 @ 22:16:17 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alla tre ungar slocknade direkt när vi kom hem. Eftermiddagen och kvällen har varit full med grillning, lek och bus. En trött mamma och pappa sitter just nu och njuter av tystnaden och har lite söndagsmys dagen innan pappa går tillbaka till jobbet igen och veckan börjar rulla på som vanligt.
 
Nu är det mindre än en månad kvar tills pojkarna skall skolas in på dagis och jag skall börja prov jobba. På ett sett så ser jag fram emot att få börja jobba efter att ha varit hemma i typ 5år, med några pauser för plugg på komvux. Men samtidigt så är jag så hemmakär och bekväm med att gå hemma, att ha all tid i världen att göra precis vad jag vill, inte behöva passa massa tider eller vara borta från barnen.
 
Den största omställningen är nog att jag inte kommer träffa pojkarna så mycket, Hailey kommer jag ju att ha hemma på dagarna när dom är på dagis. Sen att inte få natta barnen.. Det är ju den mysigaste stunden, att få sitta och läsa en bok, mysa lite sjunga en, två eller tre sånger, pussas och kramas och få dom att somna riktigt gott.
 
Fast det kanske är att överdriva att jag inte kommer få dessa stunder för jag kommer bara jobba 3-4 kvällar i veckan, men ändå jag är så van att alltid få dessa stunderna med barnen, varje dag!
 
Jaja, just nu njuter jag av att få vara hemma med alla tre kidsen och inte ha några direkta planer om dagarna utan bara ta dom som dom kommer och njuta av den korta sommaren som Sverige har att erbjuda.
2013-07-21 @ 21:23:32 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördagen

Gårdagen började segt, blev lite städning här hemma och en sen frukost. Senare bar det vidare till IKEA där vi inhandlade ett nytt vardagsrums bord och lite annat smått och gott till barnen. Lunchen blev IKEAS klassiker, köttbullar och mos. Påv ägen hem svängde vi förbi Willys för att handla massa gott så vi kunde grilla när vi kom hem.
 
Mamma kom också förbi en stund och var med och grillade och busa med pojkarna. Sen var klockan närmare 21 och barnen var sååå trötta så det blev ett snabb bad och sedan direkt in i sängen. Senare när bordet var monterat så slocknade jag med Hailey på mig. Det var längesen jag var så trött!
 
Idag bär det av på kalas hos svärföräldrarna, barnens farfar fyller nämligen år. Tjing!
2013-07-21 @ 12:27:45 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Familjedag ♥

 En heldag med hela familjen och fint väder på de, kan det bli bättre? Vi har haft det super mysigt på stan med shopping och glassätande i solen och dagen avlsutades med ute lek på hemmaplan. Tack min älskade familj för denna toppen dag med er! ♥
2013-07-19 @ 22:23:00 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Familjemys ♥

Denna soliga men blåsiga dag har spenderats på gården i stortsätt hela dagen. Danny kom hem tidigare från jobbet, vilket gjorde hela familjen överlyckliga! Imorgon är han ledig och vi planerar att ta en heldag på stan och njuta av tiden tillsammans ♥
2013-07-18 @ 23:56:10 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


BVC

Igår var vi på BVC för en vikt och längd, nu väger knoddis hela 3850g och mäter hela 54cm. Den 5 augusti är det dags för 6 veckors kollen hos BVCläkaren, spännande!
2013-07-17 @ 22:41:08 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


2013-07-17 @ 19:34:00 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vårdcentralen

Visst är pojkarna mega fina i sina pippitröjor som Dannys farmor har stickat!
 
Redan klockan 08:00 stod vi utanför vårdcentralen, jag och kidsen, vi skulle kolla upp några konstiga pricka som Lucas har fått på höger foten och benet. Prickarna var nämligen ruggigt lika de som Melwin hade när han fick Borrelia förra sommaren. Så för att vara på den säkra sidan ville jag dubbel kolla så att Lucas inte hade åkt på de.
 
Domen blev: Något insektsbett, men inget som behöver behandlas, blir det värre så får vi återkomma.
 
Nu börjar Lucas vakna till från sin middagslur, Hailey sover och Melwin fick sätta sig och spela tv-spel en stund. Time for pannkaker och sedan ut på gården i solen för att leka av oss!
 
2013-07-17 @ 11:20:13 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


De finaste jag har ♥

2013-07-16 @ 23:40:56 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sovmorgon?

Ja det är nog låångt borta för min del som är hemma med tre små troll! Upp och hoppa 05:30, blöjbyten, påklädning, frukost till pojkarna och flaskan till Hailey! Tjolla hopp då vart man en levande zombie!
 
Men till kvällen är det så uppskattat att barnen är redigt trötta så att de däckar på två röda. Som igårkväll blev det en rejäl busomgång, sedan däckade båda två direkt när de la huvudet på kudden (:
2013-07-16 @ 06:23:00 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blåsigt värre!

Det har verkligen blåst storm ute idag, men det hindrar inte mina barn från att gå ut, de är så insnöade på våra rutiner så dom går direkt till ytterdörren och ställer sig när Lucas vaknat från sin middagslur och bara väntar på att jag skall bli färdig för att gå ut. Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!
2013-07-15 @ 20:17:14 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (1) Trackbacks ()


Älskade unge!

2013-07-15 @ 12:40:00 Permalink Melwin 3½år-4år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hailey-Nicole 1 månad ♥

En månad har redan passerat, tiden går så nedrans snabbt! Vi har hunnit träffa BVC-sköterskan två gånger, gått upp nästan ett halvt kilo, och vuxit ca 6cm på längde. Vad gör Hailey om dagarna? Äter, sover, och bajsar.. Precis som en nyfödd skall göra (:
 
Lilla hjärtat det är så spännande att få lära känna dig, vi lär oss något nytt om dig varje dag. Du är en liten primadonna som redan nu gärna vill ha saker på ett visst sett.
 
- Kan absolut inte sova själv på natten.
- Äter gärna hälften av ersättning - byta blöja - sedan andra halvan.
- Sover bättre på magen än på rygg.
- Sover hellst inte inne i din säng på dagarna i lung och ro, utan sover bättre på soffan när dina bröder stojjar.
- Älskar att bada, du somnar alltid så gott på pappas mage i badet.
 
Vi ser fram emot så många mer underbara dagar med dig, se dig växa, se hur du och din personlighet växer, vi älskar dig våran lilla prinsessa!
 
 
2013-07-15 @ 09:29:00 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Idag har jag varit ute och rastat alla barn inklusive mitt stora, Danny ^^, Trotts att vädret inte var tipptopp så blev vi ute ett par timmar. Barnen var så rastlösa hemma så de nästan klättrade på väggarna, så det var riktigt skönt att få komma ut en stund (:

Kvällen avslutades med ett dopp i badet för Lucas och Melwin. Lucas sover sen en halvtimme tillbaks och Melwin är över hos min bror och myser, han kommer väl hem om en liten stund (:
2013-07-14 @ 19:10:50 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Batman ♥

Våran lilla pingla har det gott nu när hon har hela ballkongen som sitt bo.
 
2013-07-14 @ 12:03:00 Permalink Kaninen&Marsvinen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad händer?

Vad gör vi nu för tiden? Mja inte så mycket mer än att njuter av värmen och försöker få dagarna att gå ihop nu när Danny har börjat jobba igen. Tre barn, tre viljor, och leksaks-, tvätt-, mat- och blöjkaos, hej och välkommen till vår vardag! :D
 
Har inte riktigt kommit in i rutinerna då jag bara har varit ensam hemma med barnen i en vecka, men jag lär mig och jag hittar massa små knep för att få allt att fungera! Ibland kan jag skratta åt mig själv.. jag är så snurrig att jag har försökt dra på en Lucas blöja på Hailey och tvärtom, gett Melwin Lucas välling och även försökt trycka in en Haileynapp i Melwins mun.. Snurrig trebarns mamma.se! Jaja, jag lär mig!
 
Just de jag har ju missat att uppdatera er om att vi både har haft hembesök av BVC och till och med hunnit med ett besök där i onsdags. På hembesöket vägde Hailey 3170g och in onsdags en vecka efter hembesöket vägde hon 3410g och var hela 53cm lång. Nästa besök hos BVC är nu på onsdag, såå spännande! :D
 
Vill bjuda på några bilder från våran semester i Köping och några från de senaste dagarna här hemma!
 
 
2013-07-13 @ 21:31:00 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


amning

Jag valde att inte amma Hailey, mestadels för att jag hade sådan ångest och panik över att det inte fungerade alls när pojkarna var små. så efter förlossningen med Hailey så fick jag en tablett som skulle stoppa mjölkproduktionen. Men nu nästan 3 veckor senare så börjar mina bröst läcka, och så fort knoddis skriker efter mat så spänner det till i brösten :s vågar man försöka amma efter att man har tagit tabletten? Vad hade ni gjort?
2013-07-06 @ 12:51:00 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (3) Trackbacks ()


Vi njuter

Även om det har blåst en hel del så njuter vi av varje sekund här i sommarstugan. Vi har fått en hel del myggbett, men vi är lika glada ändå :D
2013-07-05 @ 19:47:19 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mobilblogga

Nu sitter vi i bilen påväg mot Köping och sommarstugan. Dannys faster uppdatera oss om att det var 22 grader i vattnet vid stugbryggan, så det kanske blir ett dopp eller två (: Nu har vi åkt i ca 3 timmar och det är typ 2 timmar kvar.. Hittills så allt fungerat toppen med alla tre kiddows, bara att hålla tummarna att resten av resan går precis lika bra (:
2013-07-04 @ 14:52:29 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mobilblogga

Nu sitter vi i bilen påväg mot Köping och sommarstugan. Dannys faster uppdatera oss om att det var 22 grader i vattnet vid stugbryggan, så det kanske blir ett dopp eller två (: Nu har vi åkt i ca 3 timmar och det är typ 2 timmar kvar.. Hittills så allt fungerat toppen med alla tre kiddows, bara att hålla tummarna att resten av resan går precis lika bra (:
2013-07-04 @ 14:52:29 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Späckad dag!

Dagen började med att jag och Melwin tog oss till vårdcentralen för att kolla upp några leverfläckar som jag har, de har nämligen börjat växa sig större och ömmar :/ Men när vi kom fram till min vanliga vårdcentral tar tydligen inte emot drop-in längre så det var bara att traska vidare till den nya vårdcentralen som har tagit över drop-in tiderna.
 
Domen blev: Bränna bort leverfläcken på ryggen i slutet av augusti plus att en remis skickades till hudmottagningen för min återkommande acne :/ Har ju ätit väldigt stark medicin tidigare i tonåren för Acne, Roaccutan.. som knappt skrivs ut i Sverige. Så förhoppningsvis så kan jag få den igen.
 
Sedan vidare in på torget för lite shopping som jag och Melwin avslutade med en milkshake på donken. Väl hemma bjöds det på städning och ett ton med kläder som skulle vikas.
 
Senare på dagen gjorde BVC-sköterskan hembesök för att väga Hailey, och på 1 vecka och 1 dag så har hon gått upp från 2900g till 3170g (:
 
Nu skall jag hoppa in i duschen, passa på när alla tre pinglor sover, sedan är det dags för att skriva packlista för på torsdag åker vi till Köping och lånar Dannys farmor och farfars sommarstuga tillsammans med Dannys föräldrar (:
2013-07-02 @ 20:25:09 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen!

Idag fick jag äntligen min telefon efter mycket om och men. Och det blev en uppgradering, så nu är jag ägare till en Sony Xperia Z (den vattentäta som går på tv-reklam).
 
Nu kan jag äntligen börja ta bilder igen och det är ännu roligare nu när man man har en super mobil med värsta braiga kameran, 13-megapixels Exmor RS-kamera med autofokus och blixt!
2013-07-01 @ 19:30:00 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (0) Trackbacks ()