Längtan.. ♥

» Kategori Vardagen » Kommentarer Vad har du på hjärtat? (0)
Nu känns det bara som att dagarna är så otroligt långa av denna väntan och längtan på att knoddis skall titta ut. Försöker fördriva tiden med att fixa och trixa här hemma med möblering, byter plats på allas kläder, trixar om i alla hyllor och lådor.
 
Barnen bor numera tillsammans i samma rum, Melwin i en 140cm säng, han sover som en kung och Lucas i sin spjälsäng. Får bli att inhandla en till spjälsäng i dagarna till lillasyster. Det skall även bli en tur till ikea för nya sänkläder och annat smått och gott. På fredag skall vi troligtvis inhandla liggdelen till vagnen, kanske är på tiden?
 
Funderar på att ta ner alla gardiner och puttsa fönstrena i dagarna också, kanske inget jag borde göra men allt för att fördriva tiden just nu!
 
Igår flyttade marsvinen hem till mina småsystrar som lös av glädje när dom kom hit för att hämta sina nya vänner, dom kommer få det bra ihop! (: ♥
 
Idag skall buren tömmas och lämnas tillbaka till Emma som var så go och lånade ut sin bur när vi misstänkte att ett utav marsvinen var dräktig. Skrivbordet som buren står på skall hem till min lillebror som flyttar hemmifrån om ca en månad.
 
Bokhyllan i vardagsrummet skall bort inom ett par dagar förhoppningsvis och en garderob skall in i vårat sovrum. Planer, planer, planer!
 
Vi är så trötta på lägenheten nu så det känns som vi aldrig blir färdiga eller rättaresagt nöjda.. :/

- Har du inget vettigt att komma med så kommentera inte!

♥ Kommentera inlägget här:

♥ Vad heter du?
Kommer du hit ofta?

♥ Har du en e-postadress? (visas ej!)

♥ Har du en blogg?

♥ Vad har du på hjärtat?

Trackback