Instagram

2013-04-28 @ 19:35:14 Permalink Instagram Kommentarer (0) Trackbacks ()


Underbara dag ♥

2013-04-26 @ 22:16:55 Permalink Kaninen&Marsvinen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Specialist mödravården & familje tillökning

Besöket på sjukhuset gick jätte bra idag, ingen havandeskapsförgiftning och knoddis var inte för liten, men de ville att jag skulle återkomma om 2 veckor igen för att mäta knoddis med ultraljud igen. Nu kan vi andas ut lite här hemma (:

Efter sjukhusbesöket åkte vi för att köpa nytt spån, hö, skålar och hus till marsvien, och det fick vi med oss hem, men vi förälskade oss även i en lite hermelin kanin på 6 veckor som vi absolut inte kunde motstå. Så hon fick följa med oss hem, och Melwin har döpt henne till Batman.
 
Fördelen med just hermelin kaniner är att dom inte blir så stora, det är världens minsta kaninart, och att dom går att ha tillsammans med marsvin.
2013-04-25 @ 22:18:00 Permalink Kaninen&Marsvinen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Pizzabullar, snorig bebis & mvc-besök

En tidig morgon som startade redan 05:30 då Lucas bestämte sig för att mamma hade sovit färdigt så det var bara att kliva upp. Melwin sov vidare ytterligare 30min.
 
Vid 7-tiden satte vi igång med bullbak, pizzabullar var beställda av Melwin, han ville ha det till frukost så när Lucas hade somnat om och degen jäst färdigt satte vi igång, fy fasiken vilken god med onyttig frukost :D
 
Lucas har varit mega snorig hela dagen, det har bara runnit och runnit :'/ stackars lilla älskling. Funderar även på om han börjar få ögoninflammation, så det får bli ett besök till vårdcentralen imorgon om det inte ser bättre ut när han vaknar på morgonen.
 
På eftermiddagen idag var jag hos min barnmorska som mätte SF-måttet igen står fortfarande stilla på 27cm, och jag hade högtblodtryck och äggvita i mitt urinprov, så nu misstänkts havandeskapsförgiftning. Fick en akut tid på kvinnokliniken på östra till specialist mödravården för att göra ett tillväxtultraljud och gynundersökning, sen får vi se vad som händer efter de.
 
Danny har tagit ledigt halva dagen imorgon så han är hemma redan vid 11, vill inte behöva åka iväg till sjukhuset utan honom. Lillan i magen verkar inte riktigt växa som hon ska, så det kanske blir någon titt på navelsträngen också för att se hur det ser ut med näringstillförseln osv.
2013-04-24 @ 20:08:00 Permalink Kaninen&Marsvinen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dessa soliga dagar

Åh va jag bara älskar att vakna upp till solen som skiner nästan varje morgon nu. Hela jag blir fylld med massa energi trotts att jag har ont här och var och inte är den smidigaste :p
 
Stor del av dagen har spenderats ute på gården med Melle och alla grannar med deras barn. Jag har blivit såååå brun i ansiktet det senaste dagarna nu när solen varit framme :D
 
Senare på eftermiddagen kom Danny och hämtade mig och Melle efter jobbet, det blev en sväng till Biltema för att köpa kompostgaller till våran marsvinshag ;p Sedan åkte vi vidare för att hämta Lucas som har varit med svärmor två nätter.
 
Nu mår jag på topp alla mina tre killar är hemma, de två små sover och den store sitter och glor fotboll. Mina små bebisar springer runt i sin ny byggda hage på golvet och avnjuter en salladsbuffe (:
 
Imorgon blir det en tur till barnmorskan för att mäta magen på nytt och se om det blir något tillväxt ultraljud, sen skall jag även in en snabbis till läkaren för att prata lite mer om förlossningen, planer och lite såntdära.
 
 
2013-04-23 @ 22:26:44 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


En mamma-Melwin dag ♥

Åh idag har vi njutit av varje sekund tillsammans, bara jag och Melwin. Dagen började med att bara ligga i min och Danny säng och kolla på barnprogram fram till typ 10:30, vi låg verkligen och bara myste och drog oss verkligen för att gå upp. Och jag njöt av att få snuffsa stor Melle som i vanligare fall absolut inte brukar sitta eller ligga stilla mer än max 5min!
 
Sen blev det frukost och massa snack om hur det kan vara att bli vuxen.. Melwin har börjat smida planer för vad han skall göra när han blir vuxen, och han har så många frågor om vad en vuxen får göra och kan göra osv.. Känns fortfarande helt sinnessjukt att min lilla bebis snart fyller 4år och att man verkligen kan sitta och har konversationer med honom. Åh så mysigt! ♥
 
Sedan bar det av till Frölunda torg för att ett speciellt litet inköp, nämligen den efterlängtade Batman T-shirten från H&M, förra veckan köpte vi ju den söta superman T-shirten. Både jag och Melwin älskar dom, och det är så smidigt manteln är avtagbar!
 
På vägen hem tog vi oss varsin milkshake på donken och sedan fick vi stå och vänta på bussen i typ en kvart, men vad gjorde de Melwin va så glad, pussade och kramades och sa hela tiden "jag älskar dig mamma", "bara min mamma!" åh älskade skrutt unge! ♥
 
Nu har jag en lycklig liten skrutt här som strax skall få sig ett bad och jag är på toppen humör och skall strax slänga ihop lite dinner.
 
Tack min älskade underbara svärmor som gav mig och Melwin chansen att få spendera denna dagen bara jag och han, du är en ängel i alla väder!
2013-04-22 @ 15:47:34 Permalink Melwin 3½år-4år Kommentarer (0) Trackbacks ()


instagram

2013-04-21 @ 12:46:00 Permalink Instagram Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej vecka 32!

Herrreguud va magen växer! Nu är det bara 62 dagar kvar till bf, vart har tiden tagit vägen? Hela 77,9% alltså 218 dagar har redan passerat.
 
På onsdag skall jag tillbaka till barnmorskan för att mäta magen igen, sist var magmåttet för litet så jag skulle komma på återbesök innan min barnmorska skulle resa bort. Om det inte har blivit någon förbättring på måttet så blir det nog ett tillväxtultraljud.
 
I övrigt så känner jag mig bara väldigt otymplig, att plocka upp saker från golvet, ta på sig kläder eller att bara gå på toa är typ en match för sig. 12kg+ sen start, ja det känns i kroppen, plus de 10kilona jag hade kvar sen Lucas.
 
Så för att komma tillbaka till min målvikt igen så skall jag ner iaf 24kg, då kommer jag väga 50kg till mina 163cm, prima skinka!
 
2013-04-20 @ 13:23:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Älskade ungar! ♥

Lucas har kommit in i en period med att man absolut inte får mata honom längre utan han skall äta helt själv. Lägger man sig i så kasstas både mat, tallrik och sked åt alla håll och kanter. Men visst är det härligt med en helt ner sölad unge som är lycklig!!
Melwin har varit lika tjurig och grinig idag, och idag har det varit skit väder hela dagen så vi har inte kunnat ta oss ut då Melle haaatar att bli blöt! :/ 
 
Lite chips och dippmys fick vi nu på kvällen innan han somnade så dagen avslutades på topp iaf. Hoppas hans beteende bara är en fas, men den får gärna ta slut nu!! Gah älskade unge du gör mig gaaaalen!
2013-04-19 @ 22:52:52 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Samma visa dag in och dag ut..

Just nu går allt i samma tonläge i stort sätt hela dagarna varje dag. Jag är extremt trött, min kropp är på bristningsgränsen både storleksmässigt och orken skall vi inte ens nämna..
 
Melwin har kommit in i en fruktansvärt period, känns som han har byggt upp en plan för att göra mig så arg och ledsen som möjligt hela dagarna.. Han är trottsig, otrevlig, käftar emot och gör tvärt emot vad han ska.. Han somnar inte på kvällarna längre utan kan ligga i tre hela timmar innan han tillslut somnar av utmattning. Vad gör jag för fel?
 
Nu när våren har kommit så är vi ju ute hela dagarna, barnen äter bra och badar varje kväll med tanke på att det i stortsätt simmar i sandlådorna på gården. Och solen borde ta på krafterna!
 
Melwin är trött redan vid 16-tiden, då äter vi middag, sen badar barnen, Lucas lägger sig vid 18-tiden och då tar vi fram marsvinen så vi kan mysa lite med dom och vid 19-tiden skall Melwin ligga i sängen.
 
Hade jag lagt Melwin vid 16 så hade han stendäckat, men varför somnar han inte vid 19 då? Nej då skall han upp och ner ur sängen, han har ont här och där, måste kissa igen, måste bajsa, är hungrig osv osv..
 
Men det som tär på mig alldra mest är ändå hans attityd, han käftar emot, jaaaa riktigt otrevlig.. Nu kanske ni tänker "hallå han är 3½år visa att det är du som bestämmer!?" Jo tack jag har kört med de sen han började med denna otrevliga tonen..
 
Tro mig jag älskar mina barn över allt annat i hela världen, men just nu vill jag bara säga upp mig som mamma., Ha de!
2013-04-18 @ 21:53:36 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (2) Trackbacks ()


Instagram

2013-04-16 @ 20:57:00 Permalink Instagram Kommentarer (0) Trackbacks ()


MVC & BVC

Förmiddagen började med ett besök hos läkaren på MVC där vi kom fram till att redan i vecka 38 skall jag undersökas och se om min tapp är mjuk och är den det så kommer jag att sättas igång inom någon dag.
 
Även en snabb titt in till min barnmorska där vikten plussat med total 11kg, SF-måttet låg på 27 och knoddis hjärtljud på 132. Hon tyckte att SF-måttet var för litet så jag skall på återbesök snart igen för att mätas igen. Om jag inte har växt till mig då så blir det tillväxtultraljud.
 
Har även hunnit med ett besök på BVC med Lucas, 1års kontrollen. Allt gick jätte bra, vikt 11,9kg och 79cm lång. En vaccinationsspruta i varje ben och sedan massa tröstande, såå duktig var han! ♥
2013-04-10 @ 21:49:12 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


utelek igår & idag

 
2013-04-10 @ 21:39:28 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 år & 1 dag

Tjenaaaa! Nu har jag passerat den stora 1:an, nu är det bara 364 dagar kvar tills jag fyller 2år ^^,
 
Jag har börjat springa runt som en tok, dansa, backa, klättra och jag kan låta som ett lejon också det får jag ju inte glömma att berätta för er! Min brorsa lär mig massa roliga ljudeffekter. Rumpan säger PRUUUUUUUUTT! Bilen säger BRUUUUUUM!
 
Jag har märkt att om jag kastar nappen/leksaker/mat på golvet så är det alltid någon som plockar upp de, gång på gång på gång, super kul! Men slutar alltid med att någon säger till mig att det inte är roligt längre, men jag skulle kunna hålla på i flera timmar!
 
Jag är ett riktigt bustroll säger päronen här hemma.. Jag brukar dra min snutte över huvudet och sitta/stå och vänta på att någon skall ta bort den och säga 'TITTUT' så nedrans kul så jag kiknar! Brukar även ställa mig bakom vardagsrumsgardinen och gå framåt tills gardinen inte täcker mig längre, åhhh så kul det är när någon säger 'TIIIIIIITTUUUUT', detta är en utav de roligaste sysselsättningarna jag vet!
 
Jag babblar hela tiden om allt mellan himmel och jord, men det verkar inte riktigt som att mammsen och pappsen förstår allt för dom upprepar bara vissa ord typ "mamma", "pappa" "tack" och "där", ibland är dom bra tröga dom dära nötterna!
 
Jag vet vad 'nej' betyder och att man kan skaka på huvudet samtidigt, men för att distrahera mina päron brukar jag små flina lite, se extremt söt ut skaka lite extra på huvudet och sedan ge det ett försök till att exempelvis dra ut alla fryspåsar ur en kökslåda. Oftast kommer jag inte undan med mina små hyss, nedrans asså!
 
Om någon säger 'hallå' så tar jag handen eller min telefon mot örat och börjar babbla, man måste ju liksom följa modet, alla har ju så flashiga lurar nu för tiden!
 
Som alla vet så är morsan ett städfreak så ibland hjälper jag henne nu när hon blivit lite väl rund. Att lägga in saker i tvättmaskinen, sticka in huvudet eller trycka på pause-knappen på tvättmaskinen är ett hedersarbete för mig här hemma.
 
När mamma sjunger "dansa lilla nallebjörn" så dansar jag stuttsar och klappar händer, jag blir såååå glad så jag inte riktigt vart jag skall ta vägen. Roligast av allt är när brosan hänger med i rörelserna och visar mig när och hur jag skall göra.
 
Brorsan har fått sig ett par smällar på senaste, gillar inte när han norpar saker som jag har eller när jag inte får vara med och leka. Jag blir så arg så jag skriker på honom, men det jag blir väldigt ledsen när han skriker tillbaka.
 
Nu mina trogna följare nu skall jag bege mig mot bingen för en middagslur, sen blir det nog en tur ut på gården med mamma och brorsan, håll i hatten till nästa gång! Tjing!
 
2013-04-09 @ 10:10:00 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Marsvinen

Nu är de små marsvinen hämtade och installerade i sin bur. Lite gos fick en utav dom innan Melwin skulle gå och lägga sig. Nu skall dom små liven få göra det hemtrevligt i buren och en trött mamma skall ta en välbehövlig dusch!
2013-04-08 @ 19:29:00 Permalink Kaninen&Marsvinen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Farmor, farfar & mormor firar Lucas

 
2013-04-08 @ 15:49:25 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lucas-Lee 1år!

Åh herreguuuud, min lilla bebis fyller ett år idag, hur galet är inte de? För ett årsen så låg vi inne på BB, du tittade ut efter bara 18minuter inne på förlossningen, en snabb liten skrutt!
Finaste lilla älskling, vi är så glada att få ha dig hos oss, att se dig växa och se hur din din personlighet utvecklas för varje dag som går. Vi älskar dig till månen och tillbaks! ♥
 
2013-04-08 @ 10:26:00 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett litet paket.

Kalaset för Lucas blev ju inställt idag pågrund av att Melwin var magsjukoch eftersom att Danny jobbar imorgon, och sedan skall vidare till skolan direkt efter så hinner vi inte direkt kalasa för Lucas imorgon, så idag har vi ätit lite tårta och Lucas har fått ett paket.
2013-04-07 @ 22:10:00 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (1) Trackbacks ()


Instagram

2013-04-07 @ 21:17:00 Permalink Instagram Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lägenhetesvisningen

Idag var jag, Danny och Lucas iväg på en lägenhetsvisning bara 5 minuter härifrån. 4 rum och kök på 96kvm vilket innebär att vi skulle plussa 19kvm.
 
Lägenheten var ganska sliten, så det är mycket som behövs göras, bland annat nya innedörrar, nya köksluckor, ny diskbänk, ny målat i alla rum och säkert mycket mer om man hade gått igenom lägenheten grundligt.
 
Stort kök med diskmaskin och stor kyl o frys av en något äldre modell som SKA byta ut om vi flyttar in! Fanns även plats för ett stort köksbord. Golvet var nylagt, men inte direkt något som föll mig i smaken.
 
Vardagsrummet var också jätte stort, vi skulle få plats med vår soffa gånger två på bredden och ändå ha utrymme kvar! Man kommer även ut på balkongen ifrån vardagsrummet. Balkongen är något större än våran på bredden men dubbelt så stor på längden.
 
Det stora sovrummet når man också ifrån vardagsrummet. Rummet är som de Melwin har idag fast mer fyrkantigt, och kanske något större. I rummet finns två stora garderober som är inbyggda i väggen.
 
Hallen var mycket rymlig, och vi skulle även få plats med att ställa in vagnen om barnen skulle somna och man inte vill väcka dom.
 
Gästtoalett och badrum når man ifrån hallen, gästtoan var inte mer än en toalett, ett handfat, spegel och badrumsskåp. I badrummet fanns badkar, tvätt och tork, en yta med grovkök samt bra förvaring för rengöringsmedel mm. Toalett, handfat, stor spegel och badrumsskåp. Tvättmaskinen och torktumlarens är alldeles nya!
 
Ifrån hallen kommer man även ut i en "korridor" som leder till dom små sovrummen. I korridoren så är det 4-6 garderober som är inbyggda i väggen, så nedrans praktiskt!
 
De första lilla sovrummet var inte alls stort, man får plats med en enkelsäng en byrå och en tv-bänk. Lite tråkigt dock. De andra lilla sovrummet var något större kanske 2 kvm större där inne fanns också två inbyggda garderober.
 
Garaget ligger under huset, och man kan ta hissen hela vägen från garaget och upp precis utanför ytterdörren.
 
Det fanns både plus och minus, det är mycket som måste göras innan det bli "vår" stil, och mycket som måste fixas för att fräscha upp lyan.
 
På måndag eller tisdag får vi reda på om den blir vår. Vi måste ha större, så just nu tar vi var vi får tag i och får helt enkelt göra det bästa av de, sen med tiden får man söka vidare.
 
Just nu bor vi hos ett privatägt fastighetsbolaget och när vi söker via dom så kan vi enbart få en lägenhet på samma gård, nackdelen är att dom som har de större lägenheterna på gården inte har planer på att flytta än på många år.
 
Men om vi nu skulle få 4:an som vi var och titta på idag så hamnar vi hos Stena fastigheter och har genast ett större utbud av lägenheter på flera olika ställen.
2013-04-06 @ 23:35:13 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


En utslagen kämpe ♥

Bilder från i förmiddags när Melle somnade helt utslagen av alla spyvändor.
 
Allt han får i sig kommer upp igen till och med vatten :/ Älskade lilla hjärtat, nu ligger han på soffan och kollar film helt borta. Danny skall snart åka till affären och inhandla cola som lilleman har beställt. den kommer serveras välskadad, ingen kolsyra!
 
Kalaset för Lucas blir självklart inställt, vi får fira honom med släkt och vänner någon annan dag helt enkelt. Det viktigaste just nu är att Melle blir bra! Om han är bättre på måndag blir det en tur till vårdcentralen för att kolla hans värden.. Han har nämligen hunnit vara magsjuk hela 3 ggr detta året utan att gå på dagis.. Är inte det lite konstigt?
2013-04-06 @ 18:14:00 Permalink Melwin 3½år-4år Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hej vecka 30!

Lilla knoddis skall nu vara ca 39,9 cm lång och väga ca 1319 gram. Ökningen i längd saktar snart av, men knoddis kommer att fortsätta lägga på sig vikt ända fram till födseln. Lungor och matsmältningssystem är nu nästan färdigutvecklade och bebisen fortsätter att blinka.
 
Den senaste veckan har varit mycket intensiv med både kraftiga sammandragningar, besök på specialförlossning där jag skulle ha tagit en spruta för att stoppa värkarna men nålrädd som jag är åkte jag hem utan att tagit sprutan. Igår gick slemmisen, men idag mår jag prima ballerina! (:
2013-04-06 @ 14:52:45 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej magsjuka(?) & slempropp!

Eftermiddagen/kvällen igår spenderade jag hemma hos min mamma för att baka inför Lucas kalas på söndag. När jag kom tog jag mig ett varmt bad och två värktabletter för jag hade så ont i kroppen efter en lååång dag med städning med mera.
 
Precis när jag kom upp ur badet så kommer Melwin ut ur sitt rum, han hade vaknat av att han mådde dåligt, och sen spydde han precis utanför sin dörr :/ De var bara att lyfta in honom i badkaret och spola av honom, sen satt han i säkert 20minuter under kranen och bara blunda. Stackars lilla älskling! :(
 
När jag sedan skall gå och ta på mig kläder känner jag hur det blir kallt på benet, så jag kände efter.. en stor klump av trådigt slem gled ner för mitt ben, FRÄSCHT! Hej på dig med slemproppen!
 
Väl när kläder var på och Melwin var upplockad ur badet och låg i soffan med sitt täcke och kudde så ringde Danny 1177 för att rådfråga, han fick numret till specialförlossningen och ringde dit.
 
De sa att så länge jag inte har några värkar så kan vi avvakta, så när Melwin hade somnat om gick jag och la mig och har inte känt något sen dess.
 
Idag är Melwin fortfarande dålig, just nu ligger han i sin säng och sover, han har spytt en gång i dag men klagar på huvudvärk. Nu har jag ändå fått i honom en del vatten, men frukosten kom upp igen.
 
Danny sover och Lucas sover, så jag passar på att bara vara just nu. Vid 11 kommer mamma upp och tar kiddsen så jag och Danny kan kila iväg, vi skall nämligen på lägenhetsvisning :D En 4:a ca 5minuter härifrån.. Hoppas vi får den!
 
 
2013-04-06 @ 10:28:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Innan jag kryper ner så måste jag bara..

uppdatera er om att för 1årsen exakt så var Lucas beräknad attt få se världen för första gången, men han envisades med att stanna inne i magen fyra dagar över tiden. Mammas fina gostroll, jag älskar dig!
 
2013-04-04 @ 21:45:04 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utelek & besök på special förlossningen (3 april)

Gårdagen började ganska tidigt då mina kiddows hel plötsligt bestämt sig för att bli morgonpigga små troll. Vi spenderade hela dagen ute på gården i den härliga vårsolen, jag lyckades till och med bränna mig i ansiktet!
Under den senaste veckan har jag börjat få ont av sammandragningar som har kommit så fort jag har satt mig ner och slappnat av, men egentligen inte tänkt så mycket på de. Men igår blev det så mycket värre, kunde inte sitta, ligga, stå eller gå utan att få kraftiga sammandragningar, var till och med tvungen att andas genom de kraftigaste sammandragningarna. Så vid 18- tiden drog jag och Danny in till special förlossningen efter ett samtal till 1177.
 
Väl inne på sjukhuset satte dom CTG på magen för att mäta värkarna och knoddis hjärtljud, efter 15minuter med den på magen så kom barnmorskan in för att läsa av hur de såg ut, hon tappade hakan lite men hann inte säga så mycket för än det kom en värk till och hela jag blev röd i ansiktet och började få panik och satt och hyperventilerade. När hon skulle gå igenom mätningen så konstaterade hon att jag hade värkar med 3-4minuters mellanrum.
 
Efter det blev det en gynundersökning av barnmorskan och sedan en till av läkaren, även ett vaginal- och vanligt ultraljud gjordes, allt så bra ut och tappen var inte mjuk, men jag hade öppnat mig 1cm. Efter att vi hade fått sitta och vänta i ca 30min så kom läkaren ut och sa att dom skulle ge mig någon spruta som skulle stoppa värkarna och förhindra en förlossning, men jag har en sådan nedrans sprutfobi så det blev tyvärr ingen spruta.
 
Vi fick åka hem igen med stränga rekommendationer att jag skall ta det lugnt inte bära, inte gå mer än vad som behövs osv, annars lär jag bli inlagd med kortisondropp för att skynnda på knoddis lungutveckling plu ett dropp som skall stoppa värkarbetet.
 
Värkarna har avtagit nu, inte helt men någorlunda, har inte alls lika ont utav dom längre, och idag har jag faktiskt tagit det extrem lugnt, inte lyft mer än nödvändigt så som i och ur lucas stol, säng och vagn. Barnen har fått springa av sig på gården medans jag har softat på en bänk i solen.
 
Nu är jag död och börjar få ont av foglossning så nu säger jag upp mig för dagen och kryper ner i sängen extremt tidigt för att vara jag, men jag tror min kropp behöver massa vila!
2013-04-04 @ 21:28:04 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


PROJEKT: Barnrum!

Vad tycker ni om rummet? (:
Det är fortfarande tomt på väggarna vid sängen eftersom att våningssängen kommer stå där sen och jag har inte beställt väggdekalerna än, sen skall det upp varsin sänglampa också, åh så jag längtar! Vill kunna trolla och få hela rummet klart nuuuu!
 
Nu skall jag ge mig på ett försöka att göra vimplar som skall sättas ovanför fönstret också, önska mig lycka till!
2013-04-02 @ 23:07:03 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Testar de nya skorna

De nya skorna satt perfa, och barnen var super nöjda, båda två sprang runt som dårar med dojjorna på. Snabba skor skrek Melwin och sprang hela lägenheten runt ^^,
 
Innan både mamma och våran älskade Carrobus dök upp han vi även leka lite doktor, Melwin undersökte både öron, näsa, hals och hjärta.
2013-04-02 @ 19:38:35 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (1) Trackbacks ()


Utelek (bilder från igår)

2013-04-02 @ 11:25:00 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Steg för steg..

Äntligen hittade jag en fin vägglist med krokar som jag ville ha i Melles rum och efter många om och men fick vi köpt den. I första Chilliaffären vi var på så fanns den inte trotts att affären var så stor att det tog oss säkert en timme att gå igenom den.
 
En tjej i kassan fick ringa till en annan Chillibutik som hade några kvar och dom var så snälla och la undan en till oss, tack! Nu sitter den på plats och Melle vart super nöjd och så ivrig att få hänga upp sina ryggor och spindelmannendräkt så fort pappsen var klar.
 
Nu är det bara lite väggdekaler kvar och våningssängen såklart sen är rummet komplett. Men jag har en liten fundering.. Eftersom att hyllorna sitter så nära fönstret så får vi inte plats med gardiner så för att "pimpa" fönstret lite så funderar jag på att knopa ihop några vimplar någon dag och hänga ovanför fönstret, vad tror ni om de?
 
Nu börjar Dannys långhelg lida mot sitt slut och imorgon blir det en vanlig vardag, tråkigt! Men förhoppningsvis så kommer Carrobus hit imorgon och myser med mig och barnen ♥
2013-04-01 @ 21:10:43 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej vecka 29!

Ännu en ny vecka har jag och magen intagit. Nu börjar det bli tuuungt! Att komma ner till golvet och plocka upp något är en stor utmaning, skulle behöva en såndär gripgrej eller vad det heter :p
 
Knoddis är nu ca 38,6 cm lång och väger ca 1153g. På huvudet växer det hår nu, flickors klitoris sticker ut mer än den kommer att göra från de sista veckorna innan födseln, då den göms bakom de inre blygdläpparna. Skelettet byggs upp nu, liksom hjärnan, musklerna och lungorna.
2013-04-01 @ 20:31:01 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag morgon


2013-04-01 @ 11:17:52 Permalink Lucas-Lee 9-12 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Instagram

2013-04-01 @ 10:18:00 Permalink Instagram Kommentarer (0) Trackbacks ()