Haha lilla korvisen ^^, Väntar fortfarande på att få min telefon så jag kan ta bättre bilder, just nu så blir det väldigt lite bilder eftersom jag får sno Dannys lur när det skall fotas :/
2013-06-26 @ 22:25:17 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (4) Trackbacks ()


Mini-me ♥

Alla tre, helt nykläckta godingar! Tycker ni det finns någon likhet?
2013-06-26 @ 00:07:58 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mina fina stora killar ♥

Åh ibland vill jag bara låsa in mig och hålla för öronen när ni sätter igång med erat trotts, men sen vänder de och ni blir super mysiga mot varandra. Ena stunden slår ni varandra kastar saker efter varandra, skriker, gråter, bråkar om vem som skall sitta i mitt knä osv osv.. Sen vänder det och ni leker jätte fint, pussas, kramas och är bara så otroligt gosiga med varandra.
 
Sen Hailey kom så har ni varit dom bästa brorsorna som man kan vara till en liten skrutt, ni pussar och klappar henne så fort ni får chansen.
 
Allt de positiva överväger de "negativa"! De är när ni visar varandra kärlek, eran lillasyster kärlek, och mig och pappa kärlek som får mig att fortsätta, för vissa stunder vill jag verkligen bara säga upp mig och gå!
 
Men jag älskar er mina killar, ni är mitt kött och blod, jag kommer alltid stå vid eran sida i både med- och motgångar ♥
2013-06-25 @ 10:28:00 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hailey-Nicole 1 vecka ♥

En vecka gammal idag och det firade vi med de första badet. Knoddis njöt så det stod härliga till, hon somnade även till en eller två gånger i pappas famn. Nu när hon är ren och fin och har på sig sin pyjamas så sussar hon gott i en timme eller två till innan det är dags för käk igen. ♥
2013-06-24 @ 23:56:27 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (1) Trackbacks ()


Efter förlossningen

Sakta, sakta drar magen ihop sig. Har haft som riktigt kraftig mensvärk de senaste dagarna nu, och jag känner hur hela magen jobbar. I månadsskiftet skall jag börja tänka på vad jag äter och börja röra på mig så mycket mer, men just nu lever jag och hela familjen fortfarande i en bubbla efter att Hailey föddes.
 
Just nu njuter vi bara av våran familj och att Danny har semester. Vi unnar oss massa gott och passar på att hitta på så mycket som möjligt med pojkarna, men även att pojkarna får egen uppmärksamhet. Jag och Melwin tog oss en promenad ut själva i fredags innan vårat midsommarfirande, åh så lycklig han var att få ha mamma en stund för sig själv på lekplatsen ♥
 
2013-06-24 @ 12:23:00 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mammas lilla sessa! ♥

Allt börjar rulla på här hemma, men i mitt huvud är det lördag varje dag bara för att Danny är hemma och är ledig. Han skall vara hemma med oss i tre hela veckor vilket är väldigt skönt. 
 
Hailey äter jätte bra, ca 40ml ersättning var tredje timma idag, bajsar, kissar och sover. Allt som en liten skrutt skall göra (:
 
Vi skulle köpt liggdelen till vagnen förra veckan men kom aldrig iväg för att göra de, men imorgon bär de av mot babyproffsen för inhandling av liggdelen och sedan vidare för lite andra små köp.
 
Nu skall här vikas ett berg av tvätt och sedan skall min man ta en tur till affären för att inhandla något gott (:
2013-06-19 @ 20:33:44 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (3) Trackbacks ()


Myser tillsammans ♥

2013-06-19 @ 11:01:54 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (3) Trackbacks ()


Äntligen hemma!

Lillasyster får massa kärlek!
 
Nu har vi hunnit landa lite här hemma och njuter mest av kvällens lugn. Pojkarna sover och Hailey ligger och filosoferar i pappas famn. Jag har precis tagit mig en varm och härlig dusch och just nu sitter jag och avnjuter en stor kopp té.
 
Jag är nu trebarnsmamma, hel galet! Det kommer ta ett tag för mig att förstå att dessa tre små krabater är mina, att jag har fött fram och formar dessa små människor. Jag känner mig så lyckligt lottad! ♥
 
Nu skall jag krypa upp i soffan bredvid min man och snuffsa på min underbara dotter! ♥
 
2013-06-18 @ 22:43:19 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (3) Trackbacks ()


Förlossningsberättelse: Hailey- Nicole 130617 ♥

Klockan 08:00 hade vi en bokad tid på antenatalavdelningen för undersökning och ctg. Undersökningen gick mest ut på att se om jag hade öppnat mig något mer sen jag var hos läkaren på mvc den 12/6. Och ja det hade jag, ytterligare 1cm på 5 dagar. Då bestämdes de att livmodertappen var mogen och att hinnsvepning var den metod som skulle användas för att sätta igång förlossningen.
Super trött och seg!
 
Vi fick bege oss upp till 11e våningen till förlossningsavdelningen där vi fick ett eget rum.Då var det dags för att sätta en kanyl i handen ifall att jag skulle behöva värkstimulerande dropp eller spruta efter förlossningen. Och ni som känner mig eller följt bloggen ett tag vet att jag har som min barnmorska uttryckte de "avancerad nålfobi" men hej vad jag blev lycklig när barnmorskan erbjöd min lustgas innan och under tiden som hon skulle sticka mig. På något vänster så hamnade jag i mmin egna lilla bubla, jag gick in i mig själv och kände knappt att det stack till ;b
 Värmer handen under vatten för att det skall vara lättare att sticka &
sedan blev det en dos med lustgas för att lugna mina nålrädda nerver.
 
När kanylen satt på plats och jag hade fått sånna dära ur sexiga sjukhuskläder så var det dags att ta hål på hinnorna. Kl 09:47 gick vattnet, och det var så sjukt att få känna vattnet forsa ut i stående position. Med Lucas och Melwin så har vattnet gått när jag har legat ner och haft krystvärkar.
Haha va rolig man ser ut då & snygg också för den den delen. Här går vattnet!
 
Med en stor binda och de dära underbara nätrosorna plus en snygg sjukhusskjorta/klänning så fick vi lov att ta oss en promenad till pressbyrån, eller mesta dels för att barnmorskan ville att jag skulle traska runt så mycket som möjligt för att få igång värkarbetet själv och slippa att sätta dropp.
 
Vi tog oss en promenad bort till pressbyrån på sjukhuset och köpte oss en glass och en chokladbit, sedan på vägen tillbaka började jag känna smått hur värkarna började smyga sig på. Nu satt de mer i ryggen än i magen, och de var då jag förstod att de var på riktigt. Vi sprang på en vän till mig och stod och tjötade med henne och hennes dotter i 15 minuter för att sedan bege oss tillbaka till förlossningen.
 "Andas, andas, andas!"
 
Den sista biten tillbaka började bli jobbig, så det blev några pauser på vägen. Väl uppe på förlossningen så igen så gick jag och la mig i sängen och låg och pratade med Danny som satt på en stol brevid. Helt plötsligt får jag en sådan extrem värk så jag inte riktigt vet vart jag skall ta vägen. När värken tog slut ville jag ställa mig upp för jag fick för mig att de gjorde så ont bara för att jag låg ner på sidan i sägen.
 
Men värkarna fortsatte och blev mer och mer intensiva. Barnmorskan kom in och frågade om jag ville ha lustgas.. Ett halleluja moment för mig just då! Tryckte masken mot ansiktet och andades in gasen djup ner i lungorna, jag har mått bättre, men mitt i detta så var det guld värt!
"Puuh, ge mig något starkare!"
 
Sängen höjdes och sedan fick jag någon konstig kudde att hänga över och med min kära vän lustgasen i högsta hugg, nu var det på riktigt! Värkarna var så täta och intensiva så att jag gick in i mig själv och kunde knappt höra vad som hände runt omkring.
Efter att jag hade stått upp en stund så satte barnmorskan en stol under mina ben så att jag kunde sitta på knäna en stund för att vila fötterna. Men det dröjde inte länge för än jag kände att det tryckte på så det var bara att lyssna och klättra upp på sängen, andas lustgas som en galning och krysta!!
"Rädda mig någon!!"
 
Efter en krystvärk så var hela huvudet ute, sen avtog värkarna en stund för att sedan ge mig en sista krystvärk som hade sån kraft att hela Hailey kom ut.
Klockan hade hunnit bli 12:21 och våran lilla prinsessa vägde 2750g och var 47cm lång, och är så otroligt vacker! (och lik både Melwin och Lucas!)
Att få höra hennes pipiga ynkliga gråt, alla uppmuntrande ord från barnmorskan och hennes assistent som kom in någon gång under förlossningen (måste ha missat assistenten totalt!) och se lyckan i Dannys ögon.. det är så obeskrivligt! Det går liksom inte att sätta ord på alla känslor!
 
Efterkontrollen blev mycket väl godkänd, inga bristningar och inga sprickor här inte! Moderkakan kom ut snabbt och bra och såg mycket fin ut.
 
Jag hade inga problem med att gå, sitta, ligga eller kissa men har haft mycket ont av eftervärkarna, men jag har fått Panodil och diclofenak(?) för att det skall lugna sig.
 
Danny fick inte stanna på BB, så nu är han hemma med pojkarna men kommer in senare igen och då skall vi träffa barnläkaren och troligtvis få åka hem! Åh så jag saknar mina pojkar nu! ♥
 
Nu är hon här vår älskade lilla knoddis! Så vi har längtat! Nu så är det dags att lära känna dig och se vilken fin liten krabat du är. Älskade lilla prinsessa
2013-06-18 @ 06:16:44 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hailey-Nicole ♥

Klocka 12:21 tittade våran lilla tjej ut. Hon vägde 2750g och var ynka 47cm "lång" ♥
Vi båda mår prima och njuter just nu av lugnet inne på BB.
2013-06-17 @ 19:38:07 Permalink Hailey-Nicole 0-3 månader Kommentarer (6) Trackbacks ()


Dagen är kommen!

Svärföräldrarna har landat och alla har intagit frukost, nu är de bara tandborstarna och mobilladdare som skall packas ner och säga hejdå till barnen. Nu är det pirrigt värre i magen, förhoppningsvis så kommer vi hem med en frisk liten lillasyster om något dygn.. Kan man vara gladare? Önska oss lycka till och håll alla tumma och tår! :D
 
Svärfar kör oss in till förlossningen om några minuter och sedan bär det av till antenatalavdelningen för undersökning och sedan upp till förlossningen för igångsättningen. Sedan är det bara att vänta och se vad dagen har att erbjuda (:
2013-06-17 @ 07:16:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


BB-väskan

Timmarna går och jag kan inte sova, innerst inne är jag nog fruktansvärt nervös, men samtidigt så lugn, men verkar inte som att John Blund hittar hem till mig idag, Jag som verkligen behöver all sömn och vila jag kan få! BB-väskan är packad, inte alla grejer, Tandborstar, mobiler och laddare åker ner i väskan imorgon innan vi åker hemifrån.
 
De här med BB-väska är ju en gravids lilla pysselsak egentligen från dag ett av graviditeten. Jag kommer ihåg när jag väntade Melwin, då packade jag om väskan säker 100ggr om inte mer och hade med mig miljoner onödiga saker som bara låg och tog plats. Med Lucas så packade jag väl om den ett tio tal gånger. Men nu har det faktiskt bara varit två gånger.
 
Idag la jag ner lite saker som jag inte har kunnat lägga ner innan exempelvis surfplattan och laddaren till den. Hade den inte funnits tillgänglig här hemma för Melwin så hade han blivit skogstokig ;b Fast nu funderar jag på ifall jag skall ta med mig min laptop istället? Då kan jag ju fördriva tiden på ett annat sätt... Har några timmar till på mig att fundera ;b
 
Förhoppningsvis så blir det bara en natt, kanske två på sjukhuset beroende på hur igångsättningen går och hur lång tid det tar. Därför känner jag att jag endast behöver packa ner det mest nödvändiga, annars kan ju Danny alltid åka hem och hämta mer saker om det skulle behövas.
 
Så vad har jag packa ner? Här kommer min "lilla" lista på saker som jag tycker man bör ha med sig.
 
HYGIEN
Schampo + Balsam (en dusch är ju ett måste när man har landat på BB-avdelningen!)
Deodorant
Borste + Toffsar
Aloevera-gel
Toapapper! (Sjukhusets är strävt och äckligt!)

KLÄDER (mamma)
Kläderna jag anländer i.
1 Mjukisbyxor
1 Pyjamasbyxor
1 Linne
1 T-shirt
1 Tjocktröja
1 Strumpor
1 Trosor
1 BH-topp (amnings-bh om man har tänkt att amma)
Kläder att åka hem i: Leggins & en tunika.

BEBIS
2 Pyjamas
3 Byxor
3 Bodys
1 Strumpor
1 Mössa
1 Paket våtservetter (ibland får man ett litet "test paket" på BB)
2 Nappar (kan vara räddningen ibland!)
1 Nappflaska (jag skall inte amma!)
1 Fleece filt

ÖVRIGT
Surfplattan + Laddare
(Dator + Laddare?)
Vattenflaska (Skönt att ha brevid sig på förlossningen!)
Bilbarnstol
 
SISTA MINUTEN
Telefoner + Laddare
Pengar + Legitimation
Tandborstar + Tandkräm
 
Finns säkert något jag har glömt, men det känns ändå som att jag har fått med de mesta. Kommer säkert på något imorgon när vi är på sjukhuset ^^,
 
Nu är klockan snart 02:30 och vi skall snart kliva upp för att få i oss frukost och packa de sista så nu får jag krypa ner i sängen och verkligen försöka sova ett par timmar!
 
Kolla in denna bilden så kan ni se hur olika magar jag har haft med alla tre barnen ;b
2013-06-17 @ 02:27:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (59) Trackbacks ()


Tankar om igångsättningen imorgon..

Sista bilderna på bebismagen? Vecka 39+1 ♥
 
Snart är dagen kommen! Några få timmar kvar sen är vi på sjukhuset. Har inte hunnit tänka så mycket under dagen, det är nu på kvällskvisten som huvudet fylls med funderingar över morgondagen. Hur kommer det gå? Kommer vi hem med en bebis eller blir det en misslyckad igångsättning som sist med Lucas?
 
På något sätt är jag lättad över att jag har fått tid för en igångsättning, men samtidigt så är jag så rädd. Jag är "van" vid snabba lätta förlossningar, inget långdraget som jag har både hört och läst att det kan bli med igångsättning.
 
När jag väntade Melwin så var jag öppen 9cm när jag kom in och sedan tittade han ut bara 36minuter senare.
Med Lucas så var jag öppen 7cm när vi kom in och han tittade ut efter 18 minuter inne på förlossningen.
 
Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta, faktiskt.. Jag vill bara att lilla knoddis skall komma ut fullt frisk och må bra och att hela förlossningen skall gå snabbt och lätt.
 
Har ni några erfarenheter om igånsättningar? Dela gärna med er!

Skall försöka uppdatera under morgondagen när vi ligger inne, tar med mig surfplattan så jag kan blogga om jag orkar, och lånetelefonen som jag har för tillfället.
 
Nu skall det sista fixas här hemma, väskan skall gås igenom ytterligare en gång och sedan blir det sängen för vår del. Önska oss lycka till!
2013-06-16 @ 21:43:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (4) Trackbacks ()


Alla tre graviditeter i slutet

Sf-måttet låg lika på Melwin och Hailey, 33cm!
 
Blodtrycket låg lika på Lucas och Hailey, 120/70!
 
Min vikt låg lika på Lucas och Hailey, 77kg!
Sf-måttet låg lika på Melwin och Hailey, 34cm!
 
Får Hailey samma födelsevikt som Melwin? 45cm? Är hon lika lång och väger lika mycket som en medelbebis -12%?
 
Har suttit med barnens MVC-journaler och jämfört hur det såg ut de tre sista besöken hos barnmorskan, älskar att sitta och titta igenom och tänka tillbaka på när allt började. Och visst är det kul att det fanns lite likheter!
 
Nu är vi nyfikna på vem du är knoddis! Hur kommer förlossningen att gå, vem är du lik, vad väger du, hur lång är du, när bestämmer du dig för att göra en storslagen entré? Alla dessa frågor och all denna nyfikenhet tar kål på mig just nu!
2013-06-16 @ 12:23:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igångsättning

2013-06-16 @ 10:26:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hej vecka 40!

"Lilla" underbara magen i vecka 40. Nu pustar jag ut på något vänster, det är bara två dagar kvar till igångsättningen och tankarna snurrar som tusan i skallen på mig. Men jag är lättad att graviditeten snart är över.
 
De sista veckorna har varit pest och pina, hormonerna har pratat sitt egna lilla språk och känslorna har vält över näst intill varje dag :/ Kroppen är otymplig och jag känner mig så nedsatt i funktion så att jag inte vet vart jag skall ta vägen.
 
Om två dagar är det förhoppningsvis över! Igångsättningen kan likaväl ta flera dygn eller bara ett par timmar, det beror ju helt enkelt på hur min kropp reagerar.
 
Medel mått: 51,2cm och 3462g
Knoddis mått: 45cm och 3046g
2013-06-15 @ 16:35:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Igångsättning

2013-06-15 @ 12:24:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igångsättning

2013-06-14 @ 15:23:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igångsättning

2013-06-13 @ 22:22:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (1) Trackbacks ()


för ettårsen ♥

2013-06-13 @ 10:27:00 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Läkarbesöket på MVC

(sug webbcambilder, telefonen är inne på lagning :/ råkade spilla vatten på den!)
Idag fick jag äntligen gå på mitt efterlängtade läkarbesök, domen blev igångsättning på måndag (17/6) kl 08:00! 
(Vecka 39+2)
 
Så skönt att få ett fast datum, en dag som man verkligen kan planera in och fixa med barnvakt till dom två små hemma och verkligen ha allt hemma i ordning och allt packat och klart. Så nedrans skönt!
 
Allt är i stortsätt klart, sen så kommer jag villja fixa och dona, städa och pyssla lite in i de sista, ni vet "boa"-till de lite.
 
Det är så skönt att vi har sen några veckor tillbaka söndagar som bestämd storstädsdag, självklart plockar vi och fixar under de andra veckodagarna om de nu behövs. Men på söndagar kör vi rubbet, allt från damma, byta sängkläder, skrubbar och skura kök och badrum, dammsuger och tvättar golvet osv. Så hemmet kommer vara tipp topp när vi kommer hem från BB (:
 
Mina svärföräldrar kommer att vara med pojkarna medans jag och Danny är på förlossningen, så jag kan hålla mig lugn och trygg för jag vet att de blir så bortskämda med allt när de är med dem. (: ♥
2013-06-12 @ 19:09:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (3) Trackbacks ()


IKEA

Igår blev det en liten spontantripp till ikea med Danny och Lucas, Melle var hos farmor Anki och farfar Peter. Lite gott och blandat fick vi med oss hem. Blir nog en tur dit snart igen (:
2013-06-09 @ 00:17:52 Permalink Ikea Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej vecka 39!

Hej och hå! Puh för att vara såhär tjock säger jag bara! De senaste dagarna har bara varit en ren plåga, men snart är det över!
 
Medel vikt & längd: 3288g & 50,7cm
Knoddis ca vikt & längd: 2893g & 44,6cm
2013-06-08 @ 06:22:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag säger upp mig!

Jag orkar faktiskt inte vara gravid mer! Så nu säger jag upp mig!
Jag har så nedrans ont i min mutta! Och jag är svullen som en kossa!
Vecka 37+5, 15 dagar kvar till BF & 6 dagar kvar till läkarbesöket!
2013-06-06 @ 21:36:30 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping till knoddis

En tusenlapp senare så har jag fyllt på lillasysters klädlåda med lite smått och gott så som 3 pyjamas, 6 par byxor, 3 bodys, 1 klänning, 3 par strumpor och en tunn mössa. H&M hade inte så mycket inne som jag hoppades på men jag hittade en del som föll mig i smaken iaf (:

2013-06-06 @ 16:01:53 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Längtan.. ♥

Nu känns det bara som att dagarna är så otroligt långa av denna väntan och längtan på att knoddis skall titta ut. Försöker fördriva tiden med att fixa och trixa här hemma med möblering, byter plats på allas kläder, trixar om i alla hyllor och lådor.
 
Barnen bor numera tillsammans i samma rum, Melwin i en 140cm säng, han sover som en kung och Lucas i sin spjälsäng. Får bli att inhandla en till spjälsäng i dagarna till lillasyster. Det skall även bli en tur till ikea för nya sänkläder och annat smått och gott. På fredag skall vi troligtvis inhandla liggdelen till vagnen, kanske är på tiden?
 
Funderar på att ta ner alla gardiner och puttsa fönstrena i dagarna också, kanske inget jag borde göra men allt för att fördriva tiden just nu!
 
Igår flyttade marsvinen hem till mina småsystrar som lös av glädje när dom kom hit för att hämta sina nya vänner, dom kommer få det bra ihop! (: ♥
 
Idag skall buren tömmas och lämnas tillbaka till Emma som var så go och lånade ut sin bur när vi misstänkte att ett utav marsvinen var dräktig. Skrivbordet som buren står på skall hem till min lillebror som flyttar hemmifrån om ca en månad.
 
Bokhyllan i vardagsrummet skall bort inom ett par dagar förhoppningsvis och en garderob skall in i vårat sovrum. Planer, planer, planer!
 
Vi är så trötta på lägenheten nu så det känns som vi aldrig blir färdiga eller rättaresagt nöjda.. :/
2013-06-04 @ 12:20:00 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mamma ♥ er!

Puss på dig brorsan!

Varför kan ni inte alltid vara såhär underbara och kärleksfulla mot varandra? Det bästa som finns är när morgonen börjar med att mina killar busar runt med varandra och leker så fint ihop. Att se deras kärlek till varandra får mig att inse att jag som mamma har verkligen lyckats med att visa hur man älskar någon och hur man visar en annan person kärlek. Jag är så lyckligt lottad som har så fina kärleksfulla barn! Jag älskar er mina underbara ungar! ♥
2013-06-04 @ 00:01:57 Permalink Lucas-Lee 1-1½år Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej vecka 38!

Tjollahopp! Genomsnittsvikten och längden i vecka 38 är 49,8cm och 3083g, men eftersom knoddis ligger minus fortfarande så är hon ca 43,8cm och väger ca 2713g om man skall gå efter medelmåtten.
 
Nu är det endast 18 dagar kvar till beräknat och 9 dagar kvar tills vi får reda på om det blir igångsättning. Spännande!
 
Idag när jag var ute och promenerade med barnen så kände jag verkligen hur hon borrar sig neråt, det är som starka ilningar i blygbenet och ner i ljumskarna. Nu har magen sjunkt en del och kissa har blivit en utav mina största hobbys!
 
Snart är du hos oss lillasyster, Hailey-Nicole Samantha Mi-Rakel ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2013-06-03 @ 15:32:00 Permalink Knoddis i magen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Baka baka litn kaka..

Idag kommer mina småsystrar och deras mamma på besök så jag slängde ihop en smaskig sockerkaka som vi kan fika med senare. Marsvinen kommer få flytta hem till min systrar idag, så jag och Melle har passat på att gosa med våra små grisar medans Lucas har sovit.
 
Nu håller Lucas på att vakna från sin middagslur så vi skall packa ihop oss och bege oss ut i solen ett par timmar.
2013-06-03 @ 11:17:59 Permalink Mat & Bak Kommentarer (0) Trackbacks ()